Ben Bilmem Eşim Bilirde Reklam Kokan Haraketler !

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Haber sitelerine düşen "beni başkasıyla düşün aşkım" diyen ve programın bol bol reklamına sebep olan sözlerine sahip yarışmacı Hande Kaymaz, ajansa kayıtlı olduğu ortaya çıktı.
Kaymaz'ın Erberk Ajansın internet sitesinde "Yeni Yüzler" köşesinde fotoğrafları ve fiziksel özellikleri yer alıyor.
Daha öncede "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasındaki çift "1 yıl önce tanıştık" diyerek romantik bir tanışma öyküsü anlattı. Ancak çiftin 2.5 yıl önceden tanıştıkları ve Fear Factor'da birlikte yarıştıkları ortaya çıktmıştı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Şu da olabilir ajansa kayıt olan kişi normal yarışmacı olarak başvurur ve kendi reklamını yapmak için böyle bir şeyi planlar önceden. :)

ben bu kadar tesadüfün yan yana geleceğini sanmıyorum . kızın o lafını kimsenin dikatini çekeceğini sanmıyorum bu haberi bebb'in ekibi paslamıştır. artık neler dönüyor katıldıgı kişi gerçek eşi mi yoksa oda mı kurmaca tartışılır.dikkat edin hep programda güzel kadınlar geliyor araya ajanslardan seçtikleri kişleri katıkları çok açık

ben bu kadar tesadüfün yan yana geleceğini sanmıyorum . kızın o lafını kimsenin dikatini çekeceğini sanmıyorum bu haberi bebb'in ekibi paslamıştır. artık neler dönüyor katıldıgı kişi gerçek eşi mi yoksa oda mı kurmaca tartışılır.dikkat edin hep programda güzel kadınlar geliyor araya ajanslardan seçtikleri kişleri katıkları çok açık
Aynen, bazı çiftler daha önce hiç karşılaşmamış gibi zaten. :)

Ne bekliyordunuz ki ben diyorum haftaladır, yarışmacıları ajanslardan topluyorlar diye...

Bu tür yarismalarda, katilan kisiler cast ajanslardan aliniyor.

beyazsoy eskiden her yöne dalıyordu son zamanlarda tek yöne dalışlar gerçekleştiriyor hayırdır :))

taraf tutmayan yorumculuktan taraflı tarafsız yorumculuğa doğru hızlı bir ivme var:))

ben her zaman tarafım haksızlık kim yaparsa ona karsıyımdir bu benim hayat felsefem. hile hurda yapan milleti kandıra karşı tavrım hep bu olur.

bak haberi alan site bire bir almamış ama benle aynı yorumu yapmış tabi biraz yumusatmıs :))))

ayrıca burda huzur sokağınanin berbat senaryosu olduğunu yazarken bengenıyordun ama muhteşeme ve kanal d yi eleştirince tukaka oldum :)))

Son düzenleme:
rica ederim :))) atv yi stv yi kurtları karadayıyi elestırıken kimse bana yanlisin imasi yapmiyor ama kanal d ve stara dokununca kıyamet kopuyor anlamiyom :))))

bundan bir ay önce atv yi eleştirmen tarfsız olduğunu göstermiyor ama son bir ay içinde açtığın konulara bak en fazla hangi kanalla ilgili olumsuz konu açmışsın bir incele eminim sende hayretler içinde kalacaksın :))

ben oalyın başka yerindeyim gündüzki bir yorumundan yola çıkarak çok güzel bir sonuca vardım yarın görürsün :d

olayın neresındesin yahuu . çabuk buraya gel :)))
siteye haber ekledim onaylasın bakalım o habere ne diyeceksiniz :))))

bundan bir ay önce atv yi eleştirmen tarfsız olduğunu göstermiyor ama son bir ay içinde açtığın konulara bak en fazla hangi kanalla ilgili olumsuz konu açmışsın bir incele eminim sende hayretler içinde kalacaksın :))

iki hafta önce karadayidaki mantık hatalarini yazdim forumdashla pApaz Oldum . üç haftadir huzur sokaginin senaryosunun berbat olduğunu dizinin düşeceğini söylüyorum. dün kurtlar vadısını diye alan bir baslik açtım. ama kanal d ile bir haber açtım taraflı oldum :))))))

iki hafta önce karadayidaki mantık hatalarini yazdim forumdashla pApaz Oldum . üç haftadir huzur sokaginin senaryosunun berbat olduğunu dizinin düşeceğini söylüyorum. dün kurtlar vadısını diye alan bir baslik açtım. ama kanal d ile bir haber açtım taraflı oldum :))))))

taraflı tez kellesi alına ibreti alaem için ozan adminin sayfasına konula :d

star lehınede haber açtım atv adına da trt adına da . kanal d adına olumlu haber bulamadım ben ne yapayim fox adına da açmadım :))))

benim için kanal önemli değil atv de izlediğim 4 dizi var bu sene

kanal D de tek dizim kaldı şu an öbgz başka yok

starda izlediğim 3 dizi var

yani kanal D ye çatman beni ilgilendirmiyor ama sende sanki atv proğramlarına bir yakınlık knal D ye bir düşmanlık havası seziyorum oysa dediğim gibi kanal D de tek dizim kaldı şu an yani olaya taraflı yorumda yapmıyorum, tarafsız bakıyorum bende görüntü bu :))