Ben Bilmem Eşim Bilir'de 2. Olan Eşler Avucunu Yalıyor!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,825
Puanı
1,060

Kanal D'de Cumartesi-Pazar akşamları ekranlara gelen Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında 1. olana bilindiği gibi bir otomobil hediye ediliyor. Peki 2. olana neden bir şey verilmiyor ?

Yarışmada 2. olan eşlerde en azından 1. olan eşler kadar çabalıyor ve hiçbir ödül verilmiyor. 2. olan eşlere en azından bir teselli ödülünün verilmesi gerek diye düşünüyorum.

Bir de yarışmaya daha önce katılanların yeniden katılmaması gerekir.

İyi seyirler, iyi günler...

Final yarışmasının önemi kalmaz. Sadece 1 çifte ödül verilmeli. Yani böyle devam.

Gerçekten bir teselli ödülü verilmeli en azından beyaz eşya falan ama kimse bunu sorun etmiyor gibi çünkü eğlence amaçlı katılıyor çoğu kişi sadece.

Program reklam vermiyor doğru düzgün. O paraları eşyaları neyle verecekler.

2.ye bi teyp süpürge fırça falan vermeliler en azından

Ederim valla.
2 saat kesintisiz yayın yap sonra para kazan. Onu herkes yapar.

Yapsınlar da görelim. Yaparım Bilirsin isterse 5 saat kesintisiz yayın yapsın bakalım alıyor mu Ben Bilmem Eşim Bilir'in reytinginin yarısını.

Benim gördüğüm kadarıyla gayet reklam da veriyor program. Dün hatta İlker Ayrık'ın ve yarışmacıların da yer aldığı uygulamalı reklamlardan da vardı. Şu an en çok izlenen programlardan birinin başarısını reklam vermiyor diye küçümsemek haksızlık olur. Sadece başlarken ve bitişte reklam verse bile kar eder zaten bu program.

Yapar yapar sen merak etme.
Sen de gittin en izlenmeyen programı örnek verdin... Kitlesi olan bir program bbeb'in yaptığı gibi bir başta bir sonda reklam verse reytingini müthiş artırıp para kazanır ne var bunda.
Senin gizli Kanal D'ciliğin gözünü boyamış bence.

Burada düzgün bir şekilde tartışıyoruz. Kışkırtmaya yönelik söylemlere gerek yok bunun kanallarla değil programlarla alakası var.

Kitlesi olan bir program diyorsun işte mesele de bu zaten kitleyi oluşturabilmek önemli. Kaç tane program öyle kitle oluşturabilmiş. Son yıllarda Acun programları dışında 8-9 reytinge dayanan yarışma örnekleri göster de bilelim.

Ben zaten hiçbir zaman Bbeb kitlesiz veya boşluk programı gibi bir şey söylemedim. Bir başta bir de sonra reklam verip reyting artırıp sonra da benim reytingim yüksek diye dolaşınca olmuyor işte.
Normal reklam düzenine geçse düşüyor bbeb bunu yaşadık.

Şu an zaten sade başta ve sonda reklamla yayınlanmıyor. Tam reklamla yayınlansa da çok fazla düşüş yaşamaz. 8 reyting alan program birden 4'e 5'e düşecek değil ya.

Şu an zaten sade başta ve sonda reklamla yayınlanmıyor. Tam reklamla yayınlansa da çok fazla düşüş yaşamaz. 8 reyting alan program birden 4'e 5'e düşecek değil ya.

Gayet de bir başta bir de sonra veriyor. İlk olarak 20.15 gibi geriyor. Sonra da 22.45'te giriyor reklama. 2 saat kesintisiz.

Geçen pazar 20-21 arasında reklam vermemiş onun yerine 21.30'da Acunla birlikte girmiş. Bunu da ilk defa yapmış. Yine de az reklam vermiş. Ama normalde ilk yazdığım durum geçerli 2 saat kesintisiz.

Ben Bilmem Eşim Bilir`den kimse bu başarıyı beklemiyordu. Sıradan bir yaz programı olarak başlamıştı

Acunun programlarının kapasitesi büyük. 4 ünlü jüri üyesi, işin içinde bir de eğlence var.

Ben Bilmem Eşim Bilir de ise ünlü yok.

Bence Ben Bilmem Eşim Bilir bu haliyle Acuna kafa tutan nadir işlerden. Arada Acun`u geçmişliği de var.

Reklam konusuna gelirsek, tam reklamlı en fazla 0.40 reyting düşer. Belki o kadar bile düşmez. Ama kanalın kendi yapımı. Yapımcıya para verme gibi bir derdi yok. İsterse reklamsız yayınlanır. İlk sezon için bence reklamsız yayınlanması mantıklı. Seyirci kitlesini artırsın Acun gibi. Daha sonraki sezonlarda reklam verir. Acunun programlarının ilk sezonda reklam veriyormuydu hatırlamıyorum bile

acun karsksında sansı olmuo bırde 2.5 saat reklamsız gıdıo sonuc aynı ama yınede o gun yayınlanan lar arasında en çok kazanan 2😛rogram bır Yetenek sizsiniz en çok kazanan program