Ben Bilmem Eşim Bilir Yeniden Haftada 2 Gün!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Hafta sonu gündüz kuşağına alınan Ben Bilmem Eşim Bilir tekrar 2 güne çıkarıldı,hem cumartesi hem pazar yeni bölümleriyle saat 16:00'da.

Kanal D'nin Mutfağım'ı da hafta sonu gündüz yeni bölümleriyle yayımlaması,kanalın tarihinde belki de ilk kez hafta sonu gündüz kuşağına bu kadar çok önem verdiğini ve dolayısıyla para harcadığını gösteriyor.

kanal d nin haber öncesi haftasonu da sağlamlaştı ama bbeb düşecektir yine de :D

Kanal D'nin en yanlış hamlelerinden biri daha. BBEB ara verirse yazın tekrar 4-5 reytinge çıkabilirdi. Haftasonu gündüz kuşağında bu programı harcamak niye?

Haftasonu dizi tekrarı falan yayınlanır.

Kanal D ne yapmaya çalışıyor, anlamak güç. :):)

Eldeki bölüm sayısı çok fazla sanırım, onları bitirip kaldıracaktır. :)

Kanal D prime-time'ı beceremedik bari gündüz kuşağında biraz sebeplenelim demiş. :F:F

Bu ne ısrar ya! Ya bitirin programı ya da ara verin! Kanal programın reytinglerinin dip yaptığını görmüyor herhalde. Olmayınca olmuyor. Zorlamanın alemi yok!

Ben bilmem eşim bilir bu kadar ısrara ve izlenmeme oranlarına rağmen cmrts ve pazar saat 16:00 da iyi gidicektir boşluktan izlenir fakat tatil gün olması sebebiyle o saat diliminin en çok izleneni dahi olsada alacağı oranlar 2-3 arası birşey olacaktır

Kanal D niye artık bu programı yayınlıyor anlamadım :)

Herkes kalksın demiş ama bence Kanalın en bu sene verdiği mantıklı karar olmuş. En son bilmem kaç senelerinde hafta sonu programlari yayınlanırdı. Ben bile izleyebilirim:A Eskiye özlem duyanlar, farklı bişey arayanlar için gayet iyi:) BU arada BBEB çok sıkıcı bi yarişma onuda dipnot edeyim:X

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy