Ben Bilmem Eşim Bilir - Yeni Sezon Fragmanı | Kanal D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,312
Puanı
1,060
Sunuculuğunu İlker Ayrık'ın üstlendiği Ben Bilmem Eşim Bilir, 2012 yazında ekrana gelmeye başlamış ve kısa sürede herkesin kalbini kazanmıştı. Ayrık'ın Çarkıfelek'i sunmasıyla birlikte sezon arasına giren eğlenceli yarışma, 3. sezonuyla bu Cumartesi gününden itibaren geri dönecek. Programın yeni sezon fragmanı da sonunda çıktı. Eğlenceli yarışma, yine hafta sonları haber öncesinde ekrana gelecek. Böylece İlker Ayrık hafta içi Çarkıfelek ile, hafta sonu ise Ben Bilmem Eşim Bilir ile izleyicisiyle buluşacak ve yarışmalarına araba dağıtmaya devam edecek.

Ben Bilmem Eşim Bilir, yeni bölümleriyle bu Cumartesi'den itibaren her haftasonu 16.00'da Kanal D'de!
http://video.kanald.com.tr/benbilmemesimbilir/11-12-Ekim-Fragmani/26367

DetayResimHandler.jpg

Eğer tükenecek biri varsa bu İlker olur en başta. Adama helal olsun bu tempo hem dizi hem iki yarışma hem film projeleri... Allah yardımcısı olsun. :)

Dizilerden yer yok ama, hem geçen sezonda da bu saatlerde oldukça iyi sonuçlar alıyor ve ilk 10'a bile giriyordu... :)
Doğrudur ama o saatte arka sokakların tekrarı bile o reytingi alıyor ne gerek var masrafa. Üstelik bahd dizi tutmadı onun yerine yayınlanabilir.

Denk geldikçe izlerim yine başarılar İlker'e. :)

Reytinglerde başarılı giden yapımlardan. Yine de iyi gidecektir.

Çarkıfelek biter galiba yakında iyi gitmiyor sanırsam Bbeb iyi gider güzel yarışma programı