Ben Bilmem Eşim Bilir Yeni Gününde Yeni Saatinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ohaaa!!! Arka Sokaklari hafta içi vereceğine Kanal D'de bunu versin :F 20'de başlayıp 23'de biten yarişma, şimdi 23'de başlayıp kaçta bitecek(b)
Geçen yaz 1 saat yayınlanıyordu, formatı öyleydi. Tekrar o formata dönebilirler. :)

Bence de iyi gitmez. 4 reytingi geçerse başarılıdır, Kanal D dokunmaz.

yaa bizim saatle 01.15`de basliyor yuhh o saatde bakmam..zaten hic bakmiodumki banane :kiki:

Geçen yaz 1 saat yayınlanıyordu, formatı öyleydi. Tekrar o formata dönebilirler. :)

Bence de iyi gitmez. 4 reytingi geçerse başarılıdır, Kanal D dokunmaz.

Geçen yazlari hiç tv izleme fırsatim olmamişti 😕 Hatta öyle olmadı ki BBEB ilk kez Eylül ayında izlemiştim :A

Özete baktım,geçen hafta pazartesi yayınlamadıkları bölümü yayınlayacaklar,süresi 3 saat yani,bence eldeki bölümü yayınlayıp bitirecekler.Haftaya olmaz muhtemelen.

Ilk 10'a girmeye devam edecektir bence. Yeni saatinde yayın hayatına devam eder ama bence bitmesi daha doğru olurdu. :)

reytingleri eskisi gibi değil artık , biraz ara verilmeli
kanal d bir sürü dizisi var hala neden yayınlıyor bu programı anlam veremiyorum

Valla bu program kesinlikle bitmemeli. Acun hala devam ediyorsa bu program da gayet tabi devam edebilir. Yeni saati çok iyi değil ama. Bence saati aynı olmaya devam edebilirdi. Ama biraz dinlenmesi lazımdı programın.

Valla bu program kesinlikle bitmemeli. Acun hala devam ediyorsa bu program da gayet tabi devam edebilir. Yeni saati çok iyi değil ama. Bence saati aynı olmaya devam edebilirdi. Ama biraz dinlenmesi lazımdı programın.

Acun en azından programlara ara veriyor, tatile çıkyor
ben bilmem eşim bilir ise başladığı günden beri hiç durmadan devam ediyor ,

Bu kaldirilmadan önce yapilan son hamle... Yine 3 reytingi gecemezse yayindan kaldirilirnve bence gecemez.