"Ben Bilmem Eşim Bilir" Yaz Boyunca Devam Edecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Kanal D ekranlarında geçen yaz başlayan ve başladığı ilk günden beri çiftlere araba veren program "Ben Bilmem Eşim Bilir! yaz boyunca devam edecek.

Başladığı ilk günden itibaren aldığı yüksek reytinglerle dikkat çeken program özellikle yeni sezonda düşmesi yerine yükselirken baya bir şaşırtmış ve konuşulmuştu. Acun'un bu seneki en büyük rakipi Ben Bilmem Eşim Bilir mayıs ayından sonra büyük düşüş yaşamaya başladı. Düşüşe aldırmayan D Productions programı yaz boyunca da devam ettirme kararı aldı.

Şu an Kanal D ekranlarında Cumartesi-Pazar 20.00'de yayınlanan programın yeni sezona kalıp kalmayacağı ve yaz sezonunda geçen seneki gibi başarılı olup olmayacağı merak konusu.

vOs3V9IUIlafv32Tz9GCunY8.jpg

Çok düşük ilerliyo bakalım yaz aylarında nası gidecek iyice düşmesse iyi.

geçen sezonun reyting şampiyonu tabi ki yayınlanacak ve eylül`de ya bitecek ya da sezon finali yapacak

Geçen yaz sezonundaki performansı Kanal D'nin yarışmayı devam ettirmesi için yeterli bir sebep. :)

Eğer Kanal D yeni sezona kalmasını istiyorsa sezon finali yapmalıydı ancak bu programın süresi doldu artık. Yaz sonunda bitmesi herkes için en hayırlısı olacaktır. :)

Bence yazın devam edecek ve yeni sezonda Sezon Finali yapacak. Gelecek yaz yine devam eder. Yeni sezonda da yerini X Factor`a bırakır.

çok yanlış bence şimdi 2-3 alıyo yazın da 2 lerde alır bukadar yarışma başlıyo kanald de eşim bilir i hala bitirmiyo geçen yaz aldığı 5 reytingleri alamaz artık

- - - Ekleme - - -

ama kanal d eskisi gibi yaparsa yani 20:00 başlayıp 22:00 gibi bitse okadar uzun sürmese 4 e çıkabilir

Bence aldığı oranlar hala iyi. Survivor bittikten sonra oransal olarak artar iyice. Ama maksimum alacağı reyting 4 olur gibi.

Yeni sezon başında da devam etmeyecekse sorun yok ama devam edecekse sıkar milleti şu an bile sıkmış durumda eski reytingi yok. :)