Ben Bilmem Eşim Bilir Yarışmasında Haksızlık İddiaları Güçleniyor

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
Kanal D'nin hafta içi akşam saatlerinde ekrana getirdi Ben Bilmem Eşim Bilir yarışması, özellikle sunucusu İlker Ayrık'ın performansıyla reytinglerde hep zirvede yer alıyor.

Yarışmada her şey iyi güzel ama final bölümünde arabayı kazanmak için çiftlerden biri önden, diğeri arkadan arabayı çekip çizgiyi geçmek zorunda... Şu ana kadar görüldü ki arkadan çeken çift birinci olup otomobili götürdü.

Acaba bu noktada bir haksızlık var mı diye endişe de var... Çünkü aracın motoru önde ve ön taraf bir hayli ağır...

Milliyet gazetesi televizyon eleştirmeni Ali Eyüboğlu, bu durumu şöyle yorumladı:

Çekilen kütlenin toplam ağırlığı aynı olmasına karşın, beş haftadır ön taraftan çekenlerin değil de arka taraftan çekenlerin otomobili götürmesi, 'Ben Bilmem Eşim Bilir'in yarışmacıları ve izleyicileri arasında efsaneye dönüştü. Motor önde olduğu için mi, yoksa arka taraftan çeken çiftler, ön taraftakilerden daha güçlü olduğundan mı beş haftadır arkayı tercih edenler kazanıyor, bilmiyorum. Bildiğim bir şey var, önden çeken çiftler başarılı oluncaya kadar bu şehir efsanesi sürüp gider.

İlker Ayrık Ve Çalışanları

Denemiş Önden Ve Arkadan
Tamamen Güç İşi .
Zaten Hep Kaslı Adamlar Geçiyor Arkaya .

Araba bir o yana bir bu yana gidiyor. Eger dedikleri gibi olsaydi direk arka kazanırdı. Hatta geçen Cuma akşamı tam çizgiyi geçip kazanacakken adam ipi ayakları arasına lıp öyle bir çekti ki son anda kazandı

Fark oldugunu düsünmüyorum.

Sonuçta bu yarismada yer alan tüm oyunlar denenmis ve oynanmis..

Ali Eyupoglu hakli bence. On taraftan cekmek zordur.

inanmıyorum yarışmayı karalamaya yönelik bir yazı yazmış

Nerden biliyorsun Esra? Hayatında hiç iple araba çektin mi ? Eğer ön traf ağırsa aksine arka taraftan çekmek zor olur

Cekmek gerekmiyor bunu bilmek icin Fizik dersini gorduysen anlarsin zaten. Arka taraftan cekmek zor olsaydi arka taraftan cekenler kazanmazdi.