Ben Bilmem Eşim Bilir Programını Mehmet Ali Erbil Sunsaydı Ne Gibi Değişiklik olurdu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Kanal D'nin sevilen ve büyük ses getiren programı Ben Bilmem Eşim Bilir yayınlandığı ilk gunden beri buyuk ses getirdi. İzlediğimden beri kafama takılan bir soru var. Eğer bu programı Mehmet Ali Erbil sunsaydı sizce reytinglerinde ne gibi değişiklik olurdu?

Ilker Ayrik gayet iyi sunuyor bence ama bazen abartiyor, "basliyor" demesiyle felan ama MALI sunsaydi reytingleri ayni kalirdi bence

İlker Ayrık'ın başarısı bu program

Eğer Mehmet Ali Erbil sunsa pek başarılı olamazdı ve program 2 aya biterdi

Bence daha basarili olurdu. Mehmet Ali halkin sevdigi bir isim. Yillar yillar izlettirebilir kendisini. Ama Mehmet Ali Erbil ve Dogan Grubu bildigim kadariyla kavgalilar. TNT'de Dogan Grubunun %50 hissesi olmasina ragmen tartismali sekilde ayrildi. Ayni sekilde Star TV Dogan Grubundayken de aynisi oldu. Yani boyle birsey imkansiz zaten.

MALI nin sunacagi bu program en az simdiki kadar reyting alirdi ki bana kalsa en az 8

Mehmet Ali Erbil'in sunduğunu düşünürsek, bu programın vasat reytingler alacağını düşünüyorum. İlker Ayrık gayet iyi sunuyor ve çok başarılı.

Mehmet Ali Erbil'in sunduğunu düşünürsek, bu programın vasat reytingler alacağını düşünüyorum. İlker Ayrık gayet iyi sunuyor ve çok başarılı.

Cok yanlis dusunuyorsun. Bu progami Mehmet Ali sunsaydi eger dekorlari bile indirebilirdi.
Ustelik daha eglenceli bir sekilde yapilirdi. Tipki Carkifelek gibi eglence ve komedi agirlikli bir program olurdu.

Bence Mehmet Ali Erbil sunsaydı, daha da iyi reytingler alırdı program.