'Ben Bilmem Eşim Bilir' Pazar Akşamı Kanal D'de!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Kanal D'nin ilgiyle izlenen ve sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Pazar akşamları yayınlanan Urfalıyam Ezelden dizisini yayından kaldıran Kanal D yerine İlker Ayrık'ın sunumuyla ekrana gelen Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasını koydu. Program Cumartesi-Pazar 16.00'da ekrana geliyordu. Program bu hafta Pazar günü 16.00'da yayınlanmayacak. Ben Bilmem Eşim Bilir bu haftalık 20.00'da ekranda olacak.

Ben Bilmem Eşim Bilir yeni bölümüyle Pazar akşamı 20.00'da Kanal D'de!

thumbnail_1415135275.jpg

Ben Bilmem Eşim Bilir, Yaparım Bilirsin gibi olacak bu gidişle. :A Hadi @muffin yaşadın yakında hergün İlker Show izlemen muhtemel. :A

Kanal D'nin elinde kalan nadir işlerinden oldu zaten.:F Hergün izleyeceğimiz zamanlarda oalcak galiba.:A

Hayırlı olsun.Zaten haftaya Şeref Meselesi ya Poyraz Karayel başalyacak.Ama hangisi?İnşallah Şeref Meselesi başlar.

Hayırlı olsun.Zaten haftaya Şeref Meselesi ya Poyraz Karayel başalyacak.Ama hangisi?İnşallah Şeref Meselesi başlar.
Şeref Meselesi Ocak ayına ertelendi. Poyraz Karayel başlayacaktır. :) şeref Meselesi muhtemelen Cuma olacak. Arka Sokaklar'ın Ocak ayına kadar cuma gününde kalacağını sanmıyorum. :) Yada Çarşamba Hayat Yolunda yükselemediği taktirde pt1'de olabilir. :)

Şeref Meselesi Ocak ayına ertelendi. Poyraz Karayel başlayacaktır. :) şeref Meselesi muhtemelen Cuma olacak. Arka Sokaklar'ın Ocak ayına kadar cuma gününde kalacağını sanmıyorum. :) Yada Çarşamba Hayat Yolunda yükselemediği taktirde pt1'de olabilir. :)
Bisey sorcam tv2 de falan poyraz karayelin fragmani hiç yok ama seref meselesinin fragmani surekli var belki erkene alınmıştır :)

Bisey sorcam tv2 de falan poyraz karayelin fragmani hiç yok ama seref meselesinin fragmani surekli var belki erkene alınmıştır :)
Aslında bakarsan bence Hayat Yolunda'nın performansına göre karar vereceklerdir. :) Onunla alakası olduğunu sanmıyorum bende Poyraz Karayel'in tanıtımını görüyorum genelde :)

Cidden çok iyi dedin, neden yapmıyorlar acaba. Herhalde 1 haftalık değişiklik olmasın diye koymamışlardır. :)
Arkadaşım Hoşgeldin'in pt-1 performansını cidden çok merak ediyorum harcanıyor Cumartesi 23:15'te. :(

Neyse program Kanal D'de devam edeceğine göre joker olarak bir köşede duracak pt-1 şansı bulur umarım..

Aslında bir haftalıkta olsa Arkadaşım Hoşgeldin denenerek ölçülebilirdi izlenirse de kalırdı...