Ben Bilmem Eşim Bilir`de Hanımları Kıskandıracak Oyun !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,061
Ben Bilmem Eşim Bilir programında bu haftaki oyun hanımları fena kıskandıracak!

Kanal D`nin sunuculuğunu İlker Ayrık`ın yaptığı, haftasonu büyük ilgiyle izlenen programı Ben Bilmem Eşim Bilir`de bu Cumartesi yeni oyun hanımları kıskançlık krizine sokacak.

Erkekler, eşlerinin önünde birbirinden güzel bayanlara ayakkabılarını giydirecek

Yarışmanın bu Cumartesi yayınlanacak olan bölümünde, erkekler önce stüdyoya gelen bir-birinden güzel kızlarla tanışacak. Ardından külkedi masalını canlandıracak bir oyunla hanımlarını kıskandıracaklar. Oyunun adı: Ayakkabı eşleştirme. Erkeklerin ayakkabıları güzel hanımlara giydirmeleri ise, eşlerinin kıskançlık krizine girmelerine neden olacak.

'Ben Bilmem Eşim Bilir' kahkaha ve heyecan dolu yeni bölümleriyle her Cumartesi-Pazar saat 20.00'de Kanal D'de!

abarttılar iyice bu ne

Ayağa özel ayakkabı mı olacak anlamadım ki. Normalde birine olan diğerine de olmaz mı ne kadar farklı olabilir

Ayağa özel ayakkabı mı olacak anlamadım ki. Normalde birine olan diğerine de olmaz mı ne kadar farklı olabilir
Resimden anladığım kadarıyla bi ayakları siyah poşetin içinde olacak. Yani görmeyecek diğer ayakkabının rengini. Herhalde ayakkabıları giydirecek ve renkleri tahmin edecekler

Kızların Hepsi Taş

Giydirenlerden biri olmak isterdim