Ben Bilmem Eşim Bilir`de Hanımları Kıskandıracak Oyun !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Ben Bilmem Eşim Bilir programında bu haftaki oyun hanımları fena kıskandıracak!

Kanal D`nin sunuculuğunu İlker Ayrık`ın yaptığı, haftasonu büyük ilgiyle izlenen programı Ben Bilmem Eşim Bilir`de bu Cumartesi yeni oyun hanımları kıskançlık krizine sokacak.

Erkekler, eşlerinin önünde birbirinden güzel bayanlara ayakkabılarını giydirecek

Yarışmanın bu Cumartesi yayınlanacak olan bölümünde, erkekler önce stüdyoya gelen bir-birinden güzel kızlarla tanışacak. Ardından külkedi masalını canlandıracak bir oyunla hanımlarını kıskandıracaklar. Oyunun adı: Ayakkabı eşleştirme. Erkeklerin ayakkabıları güzel hanımlara giydirmeleri ise, eşlerinin kıskançlık krizine girmelerine neden olacak.

'Ben Bilmem Eşim Bilir' kahkaha ve heyecan dolu yeni bölümleriyle her Cumartesi-Pazar saat 20.00'de Kanal D'de!

DetayResimHandler.ashx

Ayağa özel ayakkabı mı olacak anlamadım ki. Normalde birine olan diğerine de olmaz mı ne kadar farklı olabilir :):)
Resimden anladığım kadarıyla bi ayakları siyah poşetin içinde olacak. Yani görmeyecek diğer ayakkabının rengini. Herhalde ayakkabıları giydirecek ve renkleri tahmin edecekler :)