Ben Bilmem Eşim Bilir Artık Haftasonları!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Kanal D Ekranlarının sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir yayınlandığı ilk günden beri neredeyse hep zirvede yer aldı. Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilir`i bu hafta Cumartesi-Pazar 20.00`de yayınlanacak. Bu hafta haftasonları da yayınlanacak olan program büyük bir ihtimalle eyüle hazırlık olarak düşünülüyor ve hafta içi hergün yayınlanmayacak!

ben-bilmem-e%C5%9Fim-bilir-son-bolum-izle.jpg

Acuna Rakip Olabilir Yeni Sezonda
Cumartesi İzlemem Harry Potter Var
Pazar İzlerim :D

Hafta içi yayınlanmayacak mı gelecek hafta? Eğer öyleyse hatalı ve çok erken bir karar bence. :)

Gelecek haftanın Yayık Akışı daha çıkmadığı için malesef bu konuda bir haber yok. Ama bu haftasonu Cumartedi ve Pazar 20.00'de Yeni Bölüm var. Muhtemelen hafta içi yayınlanmayacak. Yayınlansa da eylüle kadar herhalde

eylüle kadar izlenir ama acun gelince yavaş yavaş düşer ve yayından kaldırılır :) ama başka bir günde başarılı olabilir mesela cuma günü pt-1 de :)

Her gun birinciyi seçip cuma günü finale kalıyorlardı?
Şimdi Nasl Olcak? 2 günde kaç yarışmacıyla nasl finale gdicekler, 1 haftada verilen araba şimdi nasl 2 günde verilicek Anlamadm doğrusu !

Her gun birinciyi seçip cuma günü finale kalıyorlardı?
Şimdi Nasl Olcak? 2 günde kaç yarışmacıyla nasl finale gdicekler, 1 haftada verilen araba şimdi nasl 2 günde verilicek Anlamadm doğrusu !
Orası benim için de karanlık. Umarım Eylülde hafta içi 19.30-20.30 arası yayınlanır. Kanal D kazançlı çıkar bu işten

Ben olsam Hafta içi haber öncesi koyardım Affet Beni ve Esra Erol'a rakip olarak...Bıktık(m) artık Arka Sokaklar'dan...Hafta sonlari gene Acun'a esiriz o zaman...

Bencede yAni.Şu Arka sokakların tekrarı yerine bile verılebilinir.
Sanmıyorum. Eğer öyle bir şey yapsa çok yanlış yapmış olur. Sen olsan bu reytingi alan dizi tekrarını kaldırıp yerine BBEB-i koyarmıydın?

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]17:05:21[/TD]
[TD]1:33:34[/TD]
[TD]7,37%[/TD]
[TD]25,36%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kış sezonunda oranlarını düşürür ama yinede iyi gider bence. Yaz sonuna kadar hafta sonu 1. olması kesin gibi. :)