'Ben Bilmem İkizim Bilir' Geliyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında Her Cumartesi ve Pazar akşamları yayınlanan 'Ben Bilmem Eşim Bilir', özel bölümüyle geliyor!
Ben Bilmem Eşim Bilir'in başarılı sunucusu İlker Ayrık'ın, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte reklam filmlerinde rol aldığı Akbank'ın sponsorluğunda çekilecek 'Ben Bilmem İkizim Bilir'de ikiz kardeşler yarışacak!

Akbank, kazanan ikizlere '50 Çeyrek Altın' hediye edecek! Başvurular 29 Mayıs'a kadar sürecek.
'Ben Bilmem İkizim Bilir' 9 Haziran Pazar akşamı Kanal D'de!

dF0ICC9o6EIMBPt69o7v8v4S.jpg

Reytingler düşünce ne yapacaklarını şaşırdılar, iyice cıvıttılar. Sürekli reklam amaçlı programın formatında oynanıyor. Bu sefer Ak Bank felanda bahane olmuş sanırım ama yine pek fazla bir etki yaratacağını sanmıyorum. :)

Programin reytinglerine katki olacagini sanmiyorum.

Programa yenilik getirmek istiyorlar ama sadece yarışmacılarda oluyor bu yenilik, artık konsept değişmeli...

sezon finali yapmalı artık :) kanal d dizi tekrarı ya da film koysa da o reytingi alır

Yarışma tükendi artık açık ve net. Bitmesi gerek :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
İyice şeyini çıkardılar artık.:D Bence de ara verilmeli. Ramazanda tekrar başlar her gün yayınlanmaya. :)

her hafta başka bişey yapıyolar polisler getirdiler , annem bilir yaptılar , yaşlı teyzeleri oynattılar , şimdi de ikizleri :D