Belki Bir Gün Özlersin Yeni Saatinde Yeni Senaristle Devam Ediyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
7a9a2617cc8a3765b5ddeb1caeb33657.jpg
@Ahmad'in bir süreliğine diziden ayrılmağı yeni bir senarist aranmasına neden oldu.Yeni senarist bulundu.Forumun sevilen üyelerinden biri Belki Bir Gün Özlersin dizisinin yeni senaristi oldu.
O üyenin kim olduğunu bilmek için 4.bölümü bekleyin.

Geçelim saat mevzusuna.Son iki bölümdür dizimizin reytingleri son zamanlar iyi gitmiyordu o yüzden dizimizin yayın saati değişti.Dizimiz bundan sonra Her Cuma 18:00'de KANAL³'de!

bence 10 tane senaryo yaz hepsini 10 haftada 1 yayınla ve diziyi heyecanlı bir yerde bırak ben artık 10 haftada 1 yayınlıcam senaryomu bence sende öyle yap benimde sınavlarım başlayıcak öyüzden kaldım diye 2 ye düşürdüm şimdi 1 e düşürecem kalacağımı bilseldim Sihirli annemi bitirmezdim ama başlama şanşı var başka bir kanal alırsa şikayet felan olmasaydı o dizi yüzünden çünkü en iyi dizim oydu 520 hit 910 hit şahmatla çekişiyordu @EnveR

bence 10 tane senaryo yaz hepsini 10 haftada 1 yayınla ve diziyi heyecanlı bir yerde bırak ben artık 10 haftada 1 yayınlıcam senaryomu bence sende öyle yap benimde sınavlarım başlayıcak öyüzden kaldım diye 2 ye düşürdüm şimdi 1 e düşürecem kalacağımı bilseldim Sihirli annemi bitirmezdim ama başlama şanşı var başka bir kanal alırsa şikayet felan olmasaydı o dizi yüzünden çünkü en iyi dizim oydu 520 hit 910 hit şahmatla çekişiyordu @EnveR
yok ya ben 10 haftada bir yapamam :D