Belçim Bilgin'in Yeni Dizisinden Yeni Bilgiler!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
Geçtiğimiz hafta güzel oyuncu Belçim Bilgin'in yeni sezonda yeni bir diziyle ekranlara döneceği açıklanmıştı. Diziden yeni bilgiler de gelmeye başladı. Buna göre dizi FOX ekranlarında yayınlanacak.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstleneceği dizinin senaryosunu Paramparça'nın da senaristliğini üstlenen Yıldız Tunç kaleme alıyor. İsmi 'Ya Her Şeyim Ya Hiçim' olarak belirlenen dizide güzel oyuncu ideallerinden ödün vermeyen güçlü bir çocuk doktorunu canlandıracak.

'Aşk değiştirir, iktidar kirletir' cümlesi üzerine kurulan ve güçlü bir aşk hikayesini konu alan dizinin genel yönetmenliğini ise Yahşi Batı, Aşk Tesadüfleri Sever ve 8 Saniye filmlerinin başarılı yönetmeni Ömer Faruk Sorak üstleniyor.

Ya Her Şeyim Ya Hiçim, Eylül'de FOX'ta!

Son düzenleme:
Dizinin ismi hiç iyi olmamış.

Kanalı iyi olmuş, bakalım erkek başrol kim olacak.

Kanal seçimi ve yönetmen iyi olmuş. İsmi pek beğenmedim, ama yakında değişir zaten.

dizinin kanalı,yönetmeni ve senaristi çok iyi ama belçim bilgini başrol olarak düşünemiyorum ebru özkan gibi 2.kadın olursa iyi olur

Fox'a gelmesine sevindim.
En demoları ile Fox iyi iş çıkartır umarım.

@xemrexxx @Yiğitt haklı bence.Bildigim kadariyla zaten Meryemin filminde meryemden geri planda bie rolde oynayacak yani hiç gerek yok halite partner olmasina 😉

Dizi için başarılar ama PARAMPARCAyı ne hale getirdiler yani 2 dizi ayni anda yazilacaksa kesin paramparça iyice düşer

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi