Belçim Bilgin “Hekimoğlu” Dizisine Dahil Oluyor!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
1583050634104.jpeg
Kanal D’nin ilgiyle izlenilen dizisi Hekimoğlu’nun kadrosuna sürpriz isim!

Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Hülya Gezer’in oturduğu Karga Seven Pictures imzalı dizinin kadrosuna güzel oyuncu Belçim Bilgin dahil oluyor.

Hürriyet’ten Hakan Gence’ye röportaj veren Bilgin, yeni projelerinden bahsederken Hekimoğlu’na dahil olduğunu açıkladı.

Var mı böyle projeleriniz?

Bir kozmetik markası için video ve içerik üretiyoruz. Kanadalı müzik grubu ‘Sound Cinema’ya bir klip çektik. Yine Yasmin’in ilk klibini çektik. Amin Maalouf’un kitabı ‘Doğu’nun Limanları’ndan uyarlamak istediğimiz, Fransız, ABD’li ve Lübnanlı yapımcıların yer aldığı bir sinema filmi projesi var, o başlıyor. Fransa’da yaşayan yönetmen Atik Rahimi yönetecek. Ben hem yapımcı hem oyuncu olarak yer alacağım. Çok heyecan duyduğum bir diğer proje de ‘Şahmeran’ efsanesini çağdaş bir yorumla sahneye taşıdığımız tek kişilik bir tiyatro oyunu. Galata Perform’un kurucusu Yeşim Özsoy yönetiyor. Provaları başladı. Ayrıca Kanal D’nin ‘Hekimoğlu’ dizisine giriyorum. Beğendiğim bir kadroyla çalışacak olmanın keyfini yaşıyorum.

• Beğendim
Reactions: Dosi
İnşallah konuk değil, kalıcıdır. Çok iyi isim, Hekimoğlu sezonun en çok sevdiğim dizisi oldu. :Z

Ateş'in eski karısını oynayacak kesin. Ama yetenekli oyuncular çuvala mı girdi. :(

İyi bir transfer bence hekimoğlunu 1 bölüm izlemiştim beğenemediğim için bırakmıştım. Belki yine izlerim

Çok iyi takviye, dizi güzel gidiyor zaten ama bir taze kan da gerekliydi.

Diziyi YouTube üzerinden takip etmeye başladım, 1. bölüm dün gece bitti. :) Güzel takviye, umarım konuk değildir ve kalıcıdır.

İyi oyuncu diyenler daha önce hangi gözle izledi bilmiyorum ama kadının suratında hep aynı ifade var... Neyse Damla Colbay ile birlikte abla kardeş olurlar artık iki yeteneksiz. :A
Her oyuncunun tarzı farklı, herkeste aynı enerji olsa tadı olmaz. Farah Zeynep'in enerjisi farklıdır, Belçim Bilgin'in daha soğuk ve cool yapısı farklıdır. Aynı açıdan düşünmemek lazım. :D

• Güldürdün
Reactions: blacklion