Beklenen Oldu, İki dizide FOX'ta!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,325
Puanı
1,060
♥ Beklenen Oldu! ♥ Terra Nova Salı 00:30'da FOX'ta başlıyor.
♥ Arayıcının Efsanesi ise Çarşamba 20:15'de FOX'ta başlıyor! ♥

604036_3397136906167_48335284_n.jpg

Çok Heyecanlı :d Fox yabancı dizileri PT1`e koyarsa 1 gram bile büyüyemez.

- - - Ekleme - - -

Bu arada resimde Ekimde en çok izlenen 4. kanal oldu. Teşekkürler yazmış. Bu yazıyı zirvedekiler bile yazmıyor. 4. olmaktan kötü 5. olmak. Bunun tebriklik hali mi var? :D

Paint terk :X Ya abicim kaldırın şu resmi..Normal logosunu koysan bile daha sık ve görselli olurdu...♥ <<< şu kalp olayıda nedir? Haber veriyorsun sonuçta.Olmasın böyle suslemeler filan haberlerde.Yorumlarinda istediğin gibi at koştur.Ergen msn nickleri gibi...Buyur bunu kullan bi sonraki haberinde...|||| ·:(¯`v´¯)-»(FOX)»-(¯`v´¯):

Paint terk :X Ya abicim kaldırın şu resmi..Normal logosunu koysan bile daha sık ve görselli olurdu...♥ <<< şu kalp olayıda nedir? Haber veriyorsun sonuçta.Olmasın böyle suslemeler filan haberlerde.Yorumlarinda istediğin gibi at koştur.Ergen msn nickleri gibi...Buyur bunu kullan bi sonraki haberinde...|||| ·:(¯`v´¯)-»(FOX)»-(¯`v´¯):

katılıyorum :) forumu terkedesim geldi konuyu görünce :)

halukun kendine has yorumu ve konusu :))

katılıyorum :) forumu terkedesim geldi konuyu görünce :)

halukun kendine has yorumu ve konusu :))
Geçende görmüştüm böyle bi haber...Altta yazan "Benzer konular" 'da saçma sapan dorum konulariyla eşleşmişti.TV - Reyting bölümünde böyle saçma seylere karşiyim.Adminler içeriği düzenlemeli bence :)