Beklenen Dizi : Lanet 1.Bölüm

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Lanet 1.Bölüm

Tayyar adlı bir karakter emniyeti satın almış yerin altında devleti koruyan örgüt Polat Alemdarın ölümünden sonra hedefini Sadıklara dikmiştir. Pakize Peranın kötü bir erkek büyücüyle çıkmasını sağlar ama o kötü büyücü Daha önce büyük felaketlere sebep olmuştur, Adı Dursun. Bu Dursun Kendi gezegeninin koruma küresini çalıp yok eder ama onun bir kaşıkçı elması olduğunu anlayamayıp. başka bir gün Topkapı sarayına giren bir hırsız Kaşıkçı elmasını çalar ama sorun şudur o gerçek kasıkçı elması değildir ve eğer o taş yerine konmazsa Kızlar dünyası ve Erkekler dünyası birbirinden ayrılıp büyük bir tehlikenin eşiğine gelecektir. bu olay yavaş yavaş dünyayı etkilemeye başlar kız cinayetleri doğuda, batıda ise Modern boşanmalar hat safadadır; hatta ev tartışmaları ve bunun için savaşın başlaması sonucu ortalık toz duman olmuştur. ustelik bu perileri bile etkiler, Tacinin mezarını uzaya uçurur kardelige. Betüş de Sadık'ı karadeliğe yollar. toprak babasını karadeliğe yollar. Pakize faruku buldumu onu dirdaba atar. Kızlar savaş için Dünyaya süpriz yapmıştır ama Eda peri görevde olduğu için pararel evrende o etkilenmemiştir. Pararel evrendeki bir gezegendeki o şato dünya bildiğin karışmış yakında tam tersi şeklinde bizede gelir ve bunu fark eden Eda görev aşk takıntıların yakmalar öldürmeler düşman ilan edilmesi felan kızların kızlara karşı düşmanlığı bunun erkeklerin erkeklere karşı düşmanlığı gezegenin koruma gücü azalırsa sende etkilenirsin Eda oyüzden bunu hemen bul ve polis bile araştırmayı istemiyor bu olayı çünkü kızlar ve erkekler arasında öyle bir savaş vardırki bu sorun iç savaşa kadar gidebilir hatta fena bil yıldız savaşı çıkabilir. Eda dünyada olanlara bakınca pes artık bune buneki kaşıkçı elmasının sahtesi bu gezegen lideri bir dakika buna benziyen bir taş vardı koruma taşı işte bu otaş koruma taşı bu sende olduğu sürece hiç bişey etkileyemez seni git onu yerine tak Kızlar ve Erkekleri birleştiren bir taş eğer bu taş takılmazsa bütün evren yok olur Kainata kötülük hakim olur iyilik mağlup olur Periler bile iyiliğini sevgisini kaybeder Karadelikten başka gezegene düşen Perilerin eşleri gezegende esir düşerler Adı Pakusta gezegeni Hemen o tarafa gidip taşı yerine koyacakten kötüler iş başındadır Emre aldatıldığı için zara perakendeyi görme engelli yapar ve onu fuhuş çetesine satar ama bu fuhuş çetesi betüşün kardeşi edayı öldürmüştür Pakize ve Emre güçlerini birleştirip dünyayı lanetler bütün periler bir faniye aşık olunca o fani görme engelli olacak ve sadık Yavuz görüyordur eşi öldüğü için Ali efecan jordan kaan ve bu cem ceren toprağı korkutur ve onları fuhuş çetesi kaçırır

Yapımcı Pompy senarist Çiğdem

1.bölümün sonu'

imla hatalarını düzeltmeye çalıştım ama bazı yerlerde tıkandım. )))) @pompy yi çözmek kolay ama @Çiğdem- in cümleleri çok daha karışık))

aslinda hikaye güzel sayılır. bay becerikliden daha iyi konusu var. ama okuyanların hikayeye hakim olması çok zor. çok karman çorman anlatılmış. düzenlenip anlaşılır hale gelirse bir çok sihirli diziden daha eğlenceli olabilir

ben yazmadım bunu cnm pompy benim dizilerim çok senin adını vereyim dedi bende tamam dedim

ben yazmadım bunu cnm pompy benim dizilerim çok senin adını vereyim dedi bende tamam dedim
bu arada hikaye de @gözlemci ninmis . demek tahminimden yapılmamışim pompy birinden yardım almış çünkü bu dizi bir hikaye barındırıyor ayrıca @g özlemi ye de tebrikler

bu yorumum da hiç bir şeyi beğenmiyorsun herşeyi eleştiriyorsun diyen @vadikızı na gitsin)) (

Son düzenleme:
banada birşeyi beğenmiyorsun diyorlar oyüzen boş ver öyle diyenleri cnm kör gözlerle herşeye hayran kalmak çok daha kötü bence