Aa o adamKaradayıdaki Yasin.
Sakallarini falan kesmese daha yakışıklıydi
Aa o adamKaradayıdaki Yasin.
Ben ne zaman gitsem birini görüyorum.Bizde gittik bugün kimseyi bulamadık ordan taksime geçtik gezdik geri döndük )) Dolmabahçe sarayına geçtik ))
Ben akşam karanlığında güneş gözlüğüyle cafede oturan bir kız gördüm hazal kayanın ta kendisiydi sanırım amayani aşırı kalabalıktı ))) Yani foot çekilemediğimi de gördüm diyemiyorum ((Ben ne zaman gitsem birini görüyorum.Ayşe Armanı da gördüm oydu galiba yanında da 8 kişi vardı diğerleri arkasını dönmüştü ama bir oyuncu çok tanıdık ismini unuttum, hatırlayıp paylaşıcam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Güzel görünüyor, ama niye çekimlerin olmadığını merak ettim.Bugün büyükadaya gittik, bisiklet falan, gezdik oraları da.
Ne diycem Ulan İstanbul setine bile gittim ama 2-3 gündür çekim yok dediler.
Hümeyra iyice yaşlanmış gibi, ama bence güzel görünüyor. Fotoğraflarını bekliyoruz @RevaN.Gerçekten şanslıyım. Cihangirde gezerken Hümeyra'ya rastladım, Azerbaycan'dan geldiğimi ve Yalan Dünya hayranı olduğumu söyledim ve resim çektirmek istedim, o da tabii ki dedi.
@OzaN @xemrexxx @mrt-06 @yatutarsa @beyazsoy @takas @denizz19 @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?