Bekle Beni İstanbul!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarın ben de o civara bir uğrayayım en iyisi, bu ara bayağı ünlü kaynıyor anlaşılan

Bizde gittik bugün kimseyi bulamadık ordan taksime geçtik gezdik geri döndük )) Dolmabahçe sarayına geçtik ))

Bizde gittik bugün kimseyi bulamadık ordan taksime geçtik gezdik geri döndük )) Dolmabahçe sarayına geçtik ))
Ben ne zaman gitsem birini görüyorum.
Ayşe Armanı da gördüm oydu galiba yanında da 8 kişi vardı diğerleri arkasını dönmüştü ama bir oyuncu çok tanıdık ismini unuttum, hatırlayıp paylaşıcam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben akşam karanlığında güneş gözlüğüyle cafede oturan bir kız gördüm hazal kayanın ta kendisiydi sanırım amayani aşırı kalabalıktı ))) Yani foot çekilemediğimi de gördüm diyemiyorum ((

Bu arada dönüşlerin ne zaman ,bakıyorumda istanbula çok iyi adapte oldun benden iyi geziyon valla )))

Bende geçen hafta ordaydım Revan nasıl beğendin mi bizim ülkeyi.

Ulan o kadar taksim beyoğlu yaptım bir tane ünlü yoktu adam hemen yakalamış.

Bugün büyükadaya gittik, bisiklet falan, gezdik oraları da.

Ne diycem Ulan İstanbul setine bile gittim ama 2-3 gündür çekim yok dediler.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Güzel görünüyor, ama niye çekimlerin olmadığını merak ettim.

Hümeyra iyice yaşlanmış gibi, ama bence güzel görünüyor. Fotoğraflarını bekliyoruz @RevaN.

@RevaN kesinlikle çok şanslısın. Biz ünlüleri ancak TV'den görürken sen kendi gözünle görüp fotoğraf bile çekiniyorsun.

@RevaN hiç alakası yok, ama özele de bakarsan sevinirim. Dediğim gibi ilk kısımdaki değil, ikinci kısımdaki sorulara bakman gerekiyor.

Son düzenleme: