Muhtemelen butik bir otel , orada boyle ufak otelle dolu. Eski İstanbul olduğu için yuksek binalar yok Sultanahmet çevresinde.Bu arada Sultan Ahmet'te Golden Crown Oteli duydunuz mu? @batuhankaralar
Muhtemelen butik bir otel , orada boyle ufak otelle dolu. Eski İstanbul olduğu için yuksek binalar yok Sultanahmet çevresinde.Bu arada Sultan Ahmet'te Golden Crown Oteli duydunuz mu? @batuhankaralar
Otelin hemen aşağısında eminonu, mercan civarinda ucuz alışveriş yapacağını toptancı tarzı yerler var. Otelden çıkınca sorarsin , ara sokaklardir. sora sora orda herşeyi bulursun ineden ipliğe herşey var.Peki ucuz alışverişi nereden yapabilirim?
Istanbulda tavuk doner asla yeme "bereket" doner var taksimde yada kadikoye gecersen ortada eminonu vapur iskelesinin karsinda "hosta" doner var. Oralar istanbulun kalbul ustu donercileri eger kebap yiyecekseniz. Aksaray metrosunun karsinda horhor var orasi istanbulun kebapci merkezi orda hatay olsun urfa adana yorelerin kebapcilari var fiyati hiznetine gore pahali degil. Tranvaya binip aksarayda inip sorarak rahat bulursunArkadaşlar yardımlarınız için minnetdarım. Herşey çok güzel. Yolları çözdüm ilk günden. Tramvay hemen otelimizin yanında. Çemberlitaştan biniyorum, Kabataş'ta iniyorum, ordan taksime falan finklüor var.
Boğaz turu yaptım, karşıya geçtim, Kadıköy, Üsküdar hepsine gittim, kız kulesine gittim, @takas Arkadaşım bizi Polatın vurulduğu Korcan çay evine götürdü, resim falan çektik hepsini yüklerim buraya.Taksim, nişantaşı, cihangir, beyoğlu gibi yerleri de gezdik, eminönünde balık ekmek yedim, daha 6 gün var çok gezerim.Ama çok yiyorum, iyice kilo alıcam.
@gözlemci @beyazsoy @papuleoo @batuhankaralar tavuk pilavın en iyisini nerede yiyebilirim? Ve en ucuz alışverişi nereden yapabilirim? Taksim istiklal caddesindeki mağazalar pahalı mı? Örneğin flo mağazasının taksimdeki şubesi diğer şubelerinden daha mı pahalı yoksa aynı fiyat mı?
Eminönü'nde Abdülhamit'in türbesinin oralarda meşhur çiğköfteci Ali Usta var, mutlaka gitmelisin adam olayı aşmışArkadaşlar yardımlarınız için minnetdarım. Herşey çok güzel. Yolları çözdüm ilk günden. Tramvay hemen otelimizin yanında. Çemberlitaştan biniyorum, Kabataş'ta iniyorum, ordan taksime falan finklüor var.
Boğaz turu yaptım, karşıya geçtim, Kadıköy, Üsküdar hepsine gittim, kız kulesine gittim, @takas Arkadaşım bizi Polatın vurulduğu Korcan çay evine götürdü, resim falan çektik hepsini yüklerim buraya.Taksim, nişantaşı, cihangir, beyoğlu gibi yerleri de gezdik, eminönünde balık ekmek yedim, daha 6 gün var çok gezerim.Ama çok yiyorum, iyice kilo alıcam.
@gözlemci @beyazsoy @papuleoo @batuhankaralar tavuk pilavın en iyisini nerede yiyebilirim? Ve en ucuz alışverişi nereden yapabilirim? Taksim istiklal caddesindeki mağazalar pahalı mı? Örneğin flo mağazasının taksimdeki şubesi diğer şubelerinden daha mı pahalı yoksa aynı fiyat mı?
@RevaN kaç yıldır istanbuldayım tavuk pilav yediğim ve devamlı yediğim tek yer vardır kadıköy tarafında bizim okulun karşısında pilav home diye geçer tavsiye ederim. ( göztepe kampusun hemen karşısında) döner falan seviyorsan ise kadıköy boğa tarafında zurna var süper dene bence zaten farklılıklar hep iyiydirArkadaşlar yardımlarınız için minnetdarım. Herşey çok güzel. Yolları çözdüm ilk günden. Tramvay hemen otelimizin yanında. Çemberlitaştan biniyorum, Kabataş'ta iniyorum, ordan taksime falan finklüor var.
Güzel vakit geçirdiğine sevindim @RevaN.Arkadaşlar yardımlarınız için minnetdarım. Herşey çok güzel. Yolları çözdüm ilk günden. Tramvay hemen otelimizin yanında. Çemberlitaştan biniyorum, Kabataş'ta iniyorum, ordan taksime falan finklüor var.
Bende @denizz19 u @RevaN i falan kız sanıyordum @dizi kolik ide erkek ama tam tersiymisYok artik erkek mi yaw arkadaş burada da kim kim belli değil )))) olsun fark etmez alışverişi bosversin )))
Vayy süpermiş.Gerçekten şanslıyım. Cihangirde gezerken Hümeyra'ya rastladım, Yalan Dünya hayranı olduğumu söyledim ve resim çektirmek istedim, o da tabii ki dedi.
@OzaN @xemrexxx @mrt-06 @yatutarsa @beyazsoy @takas @denizz19 @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @Bully
Sent from my iPhone using Tapatalk
haklı çıktımGerçekten şanslıyım. Cihangirde gezerken Hümeyra'ya rastladım, Azerbaycan'dan geldiğimi ve Yalan Dünya hayranı olduğumu söyledim ve resim çektirmek istedim, o da tabii ki dedi.
@OzaN @xemrexxx @mrt-06 @yatutarsa @beyazsoy @takas @denizz19 @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @Bully
Sent from my iPhone using Tapatalk
komedi gibi ya bu kaç oldu sayamadım aga
Ya abi bu forumda kimin erkek kimin kız olduğunu harbi kestiremez oldum ))komedi gibi ya bu kaç oldu sayamadım aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?