Sonuna emoji koymuş, ciddi olmadığı buradan belliAllah allah bu benim diye paylaşıyor bak sağ taraftakı fotoya gördüğünüz gibi dağınık bir kız değilim yazmış sen avatarını bu benim demiyorsunki
Sonuna emoji koymuş, ciddi olmadığı buradan belliAllah allah bu benim diye paylaşıyor bak sağ taraftakı fotoya gördüğünüz gibi dağınık bir kız değilim yazmış sen avatarını bu benim demiyorsunki
çaldığı kız aleynaya tweert bile atmıs ayoll o benim diyeSonuna emoji koymuş, ciddi olmadığı buradan belli
Instagram orası, tweet değilçaldığı kız aleynaya tweert bile atmıs ayoll o benim diye
evet kızda sorun yok o fotoyu alıp bakın dağınık kız değilim diye aleynada ve savunan sende sorun var ayollInstagram orası, tweet değil
Arkadaş sadece resmin kendisine ait olduğunu söylemiş. Bu yalan değil zaten
Bunlar tamamen Alyena'yı çökertme lobisinin oyunları. Bu oyunlara gelmicez, Aleyna Tilki bu milletin yıldızıdır, onu sonuna kadar savunmak vatandaşlık görevidirevet kızda sorun yok o fotoyu alıp bakın dağınık kız değilim diye aleynada ve savunan sende sorun var ayoll
çalıntı değil uyarlama.Arkadaşlar sadece bu konudakı foto değil bir sürü çalmışpiskolojik sıkıntısı var bu kızın kendisine benzeyen kızların fotolarını kendisiymiş gibi paylaşıyor
Bu foto efsane dağınık bir kız değilim fotodan göründüğü gibi demiş
ve diğer çaldıkları
@Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @cookies @MasacRE- @XanTıer @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat
@XanTier
kızın kıyafetini bile çalmış ayoll zaten yukarıya baksana baskalarını fotosunu benim diye paylaşıyor bence deli buçalıntı değil uyarlama.
Dünya starı olmak için şart zaten bu tarz delilikler.kızın kıyafetini bile çalmış ayoll zaten yukarıya baksana baskalarını fotosunu benim diye paylaşıyor bence deli bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?