Merakla bekliyorum. Kraliçe Dünya Starını savunmak için elimden geleni yaparım
Merakla bekliyorum. Kraliçe Dünya Starını savunmak için elimden geleni yaparım
Gerekli cevap verilmiş. Gündeme gelme çabaları boşa gitti Behzat'ın
kız bu ka araştırmayı üni de yapsan mühendis olurdun 😱Arkadaşlar sadece bu konudakı foto değil bir sürü çalmışpiskolojik sıkıntısı var bu kızın kendisine benzeyen kızların fotolarını kendisiymiş gibi paylaşıyor
Bu foto efsane dağınık bir kız değilim fotodan göründüğü gibi demiş
ve diğer çaldıkları
@Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @cookies @MasacRE- @XanTıer @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat
@XanTier
Hhahahah daha ne kirli çamasırlarını çıakrıcam onun beklesinkız bu ka araştırmayı üni de yapsan mühendis olurdun 😱
Ohaa nasıl buldun.😱Arkadaşlar sadece bu konudakı foto değil bir sürü çalmışpiskolojik sıkıntısı var bu kızın kendisine benzeyen kızların fotolarını kendisiymiş gibi paylaşıyor
ve diğer çaldıkları
@Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @cookies @MasacRE- @XanTıer @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat
@XanTier
Ohaa nasıl buldun.😱
Gerçi sen neleri bulmadın ki.
çaldıklarından bir kız twert atmış o benim demişkız bu ka araştırmayı üni de yapsan mühendis olurdun 😱
Çekemiyorsunuz Aleyna'yı kıskançlarArkadaşlar sadece bu konudakı foto değil bir sürü çalmışpiskolojik sıkıntısı var bu kızın kendisine benzeyen kızların fotolarını kendisiymiş gibi paylaşıyor
ve diğer çaldıkları
@XanTier
kız benim o foto diyormuş ben olsam bir daha kapıya adım atmam utancımaÇekemiyorsunuz Aleyna'yı kıskançlar
Büyük skandal😱Arkadaşlar sadece bu konudakı foto değil bir sürü çalmışpiskolojik sıkıntısı var bu kızın kendisine benzeyen kızların fotolarını kendisiymiş gibi paylaşıyor
ve diğer çaldıkları
@XanTier
kız benim o foto diyormuş ben olsam bir daha kapıya adım atmam utancıma
Utanmasıda yok cnm daha en rezilliklerini bulucaz allahın izniyleBüyük skandal😱
Bu kız hakikaten çok sacmalamisUtanmasıda yok cnm daha en rezilliklerini bulucaz allahın izniyle
Bu kız hakikaten çok sacmalamis
zaten klibide çalıntı klipteki tarzınıda başka bir kızdan yine araklamıs onunda fotosu var200 milyona çok az kalmış, çatla!
Ne kıskandın bee kız başarılı oldukça için içini yiyorzaten klibide çalıntı klipteki tarzınıda başka bir kızdan yine araklamıs onunda fotosu var
Bence burada sorun teşkil eden bir şey yok. Karalamaya çalışsanız da mürekkebiniz yetmezArkadaşlar sadece bu konudakı foto değil bir sürü çalmışpiskolojik sıkıntısı var bu kızın kendisine benzeyen kızların fotolarını kendisiymiş gibi paylaşıyor
ve diğer çaldıkları
@XanTier
Allah allah bu benim diye paylaşıyor bak sağ taraftakı fotoya gördüğünüz gibi dağınık bir kız değilim yazmış sen avatarını bu benim demiyorsunkiMesela benim de avatarımdaki ben değil başka birisi, bunlar gayet doğal şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?