"Behzat Ç." Yayın Saati Belli Oldu!

nerden biliyorsun ay tutulması haftaya final yapacak bu bir
kendimi niye kandırayım

Off hay böyle ha şöyle.Ne farkeder.Sonuçta Behzat Ç. 22:00'da.

nerden biliyorsun ay tutulması haftaya final yapacak bu bir
kendimi niye kandırayım

Doğuş Grubu yarın tamamen onlara geçecek 1 Kasım büyük değişiklik olacak .Biraz Tiwtter sayfalarına bak Twittera göre;

Star Tv'de en az 4 dizi daha gelecek

Araf Zamanı yarın tanıtımları yayınlanmaya başlıyacak

Bu bilgiler Ffyeşimbübel biz den

Twitter Yeşil Bübem sayfasına göre Araf Zamanı dizisi pt1'de olacak o yüzden

Rtük alakası yok xdragxx kendinizi kandırmayın

Behzat Ç PT2'ye alındığında PT1'de de elbette bir şey olacak. Ama bu değildir ki Araf Zamanı var diye Behzat Ç geri plana atıldı. Böyle bir şey olamaz zaten. Verdiğim linke baktıysan görürsün RTÜK geç saate alınsın demiş Star da almış daha rahat hareket etmek için. Yapımcı istemiştir bu RTÜK baskısını azaltmak için. Bunu anlamamakta neden ısrar ediyorsun anlamadım

OzaN alakası yok diyorum sana

Sen öyle sanmaya devam et o zaman.

Bana göre başka sebep ama sebebi rtürk değil sebebi ne olduğunu bende bilmiyorum

Rtük değildir çünkü yapımcı bu cezalara o günlerde çok sert çıkmıştı niye geri adım atsın ki?

Kabullenmek zorunda çünkü bunu. Sert çıkması bir şey değiştirmez RTÜK gözünde. 1-2 ay sonra ceza yemektense şimdiden RTÜK'ün dediğini yapıp daha rahat çalışmak mantıklı bir karar...

Kabullenmek zorunda çünkü bunu. Sert çıkması bir şey değiştirmez RTÜK gözünde. 1-2 ay sonra ceza yemektense şimdiden RTÜK'ün dediğini yapıp daha rahat çalışmak mantıklı bir karar...

Yakında çıkar kokusu
.Rtük'den geri adım atmaları benim için süpriz olur

Bence de Behzat Ç. Rtük dolayısıyla PT-2'ye alınmıştır. Başka sebeplerden olacağını sanmıyorum. PT-1'de ise yeni bir dizi ekrana gelir. Behzat Ç. ise özet vermez. PT-2'de başlayıp özet vermesi yanlış olur. Verirse bile 10-15 dakika özet verebilir.

Pazar Pt2 De Yer Almasi İlginç Pt1 Baska Projemi Geliyor ? Ama Her Saate Reyting alır o dizi