- Reaksiyon puanı
- 2,356
- Puanı
- 810
Kesik parmak cinayetlerini taklit eden Suna'nın bu cinayetleri işleme sebebinin 'kadınlara gösterilen şiddet' olması Behzat Ç.'de verilmek istenen mesajın ana öğesiydi. Suna, başına kurşun sıkıp intihar etmeden önce kadına şiddetin yüzde 1400 arttığına dikkat çekti ve kesik parmak cinayetlerini kopyalamasının sebebini böyle anlattı.
İşte bu tema twitter'da büyük yankı buldu. Bazı izleyicilerin yorumları şöyle:
Faruk Kaya
Behzat Ç. artan kadın cinayetlerine dikkat çekerek yine Türk aile yapısına kötü örnek teşkil etti ya la RTÜK!
Zeki Kayahan Coşkun
Behzat Ç çok hızlandırılmıştı.Cama "Toka Geldi" yazan esnafın son iki harfi küçük ve eğik yazması gibi.2 dakikada 4 kilit ölüm...
Alper Turgut
Artan kadın cinayetlerine dikkat çekelim derken Behzat Ç.'de kadın karakter kalmadı resmen... Ne denir? Helal olsun!
ebru özlem özen
Behzat Ç' den muhteşem mesaj... kadın cinayetleri ve kadına uygulanan her türlü şiddete muazzam gönderme... bravo!
Onur Gökşen
behzat ç'nin bu bölümünü coppola mı çekmiş. baba serisinin finalleri gibi oldu anasını satayım.
Kerim İnce
Behzat Ç. yine perişan etti bizi
nesli
behzat ç ne bölüm yapmış ama bütün sezon ettiğim lafları geri aldım.Mine Tugay dağıttı beni gece gece
byduman
Aklınız varsa Behzat Ç.'den sonra, Acaip Hikayeleri izlemeyin. Sanırım kafayı sıyırdım.
İşte bu tema twitter'da büyük yankı buldu. Bazı izleyicilerin yorumları şöyle:
Faruk Kaya
Behzat Ç. artan kadın cinayetlerine dikkat çekerek yine Türk aile yapısına kötü örnek teşkil etti ya la RTÜK!
Zeki Kayahan Coşkun
Behzat Ç çok hızlandırılmıştı.Cama "Toka Geldi" yazan esnafın son iki harfi küçük ve eğik yazması gibi.2 dakikada 4 kilit ölüm...
Alper Turgut
Artan kadın cinayetlerine dikkat çekelim derken Behzat Ç.'de kadın karakter kalmadı resmen... Ne denir? Helal olsun!
ebru özlem özen
Behzat Ç' den muhteşem mesaj... kadın cinayetleri ve kadına uygulanan her türlü şiddete muazzam gönderme... bravo!
Onur Gökşen
behzat ç'nin bu bölümünü coppola mı çekmiş. baba serisinin finalleri gibi oldu anasını satayım.
Kerim İnce
Behzat Ç. yine perişan etti bizi
nesli
behzat ç ne bölüm yapmış ama bütün sezon ettiğim lafları geri aldım.Mine Tugay dağıttı beni gece gece
byduman
Aklınız varsa Behzat Ç.'den sonra, Acaip Hikayeleri izlemeyin. Sanırım kafayı sıyırdım.