Behzat Ç. Ne Zaman Final Yapıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32
Puanı
159
Ekranların fenomen dizisi Behzat Ç.'nin yazarı Emrah Serbes diziyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var mı? programına katılan Emrah Serbes, Behzat Ç.'nin Haziran ayında biteceğini açıkladı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Doğrudur. 3 sezon olacak galiba.

İzlemiyordum,fanları üzülsün..

Bu sezon bitecekti zaten. Aslında bitmesini hiç istemem.

Biteceği kesindi zaten.

Star'ı tebrik etmek gerek, reytingleri düşse bile Haziran'da bitirecek.

Hiç izlemedim bu diziyi

Unutulmayacak diziler arasına adını yazdıracak. Belliydi zaten bu sezon biteceği ve doğru karar. Erdal Beşikçioğlu'nun yeni projelerini merak ediyorum.

Hiç izlemedim bu diziyi

Kardeşim gerçektende güzel bi dizi izlemek lasım hani izleyecektin bastan sona
startv için önemli behzat ç. çünkü twitterda çok önemli etki oluo ab yüksek olduğu için kaliteli bi dizi sayıyor star tv açıkladı kendi ömrünü biçene kadar yayınlayacağız die cem aydın .

Herseyi tadinda birakilmasi gerek.

Unutulmayacak diziler arasına adını yazdıracak. Belliydi zaten bu sezon biteceği ve doğru karar. Erdal Beşikçioğlu'nun yeni projelerini merak ediyorum.

tutmayanmı 3 sezon oynadı ozan kardeş totel vasat olsada başarısını abde sürdürdü hemde twitterda tt oldu her zaman şuan kaliteli die başlayıp kanaldde starda 1-2 hafta yayınlanıp kalkan dizilerle bir tutmayalım zaten 3 sezon olarak ayarlanmıştı behzat ç.

- - - Ekleme - - -

tutmayanmı 3 sezon oynadı ozan kardeş totel vasat olsada başarısını abde sürdürdü hemde twitterda tt oldu her zaman şuan kaliteli die başlayıp kanaldde starda 1-2 hafta yayınlanıp kalkan dizilerle bir tutmayalım zaten 3 sezon olarak ayarlanmıştı behzat ç.

- - - Ekleme - - -

giriş - gelişme - sonuç hesabı

Ben tutmayan gibi bir şey söylemedim nereden çıkardın anlamadım.
Behzat Ç. izlemesem de başarısını takdir ettiğim ve kaliteli olduğuna inandığım işlerin başında gelir. 4. sezon istese yapımcı muhtemelen Star karşı çıkmazdı. Belliydi dedim çünkü gerek yapımcılardan gerek oyunculardan gelen açıklamalar hep bu yöndeydi...

Zamanında yapılmış bir final olacak, Türkiye'de unutulmayacak dizilerden biri oldu, reytingde başarılı olmasa da kalitede hep örnek gösterilecek...

Finali çok merak ediyorum acaba Behzat'ın soyadını söyleyeceklermi acaba.

Söylemeseler daha doğru, öyle efsaneleşti karakter, büyüyü bozmasınlar...

Demin izledim.Behzat Ç.'nin 3.Kitabı çıkçakmış dolayısıyla Finaldede soyadı söylenmeyecek.
3.Kitapta olabilirmiş soyadı.

Soyadı ç işte bilmiyon mu

Behzat çökelik

Onu bunu bırakın behzat kimmiş önemli olan Ulvi Ç.
benim soyadımi bulun