"Behzat Ç." Ne Zaman Başlıyor?[FavoriForumum Özel]

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,580
Puanı
910

Yapımcılığını Tarkan Karlıdağ/Adam Film'in yaptığı ve başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, Fatih Artman, İnanç Konukçu ve Berkan Şal'ın paylaştığı
"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" 2.Sezonu 13 Kasım Pazar günü Star Tv
de Başlıyor!

FavoriForumum.NET Özel

Son düzenleme:
Yanlış anlama ama fragmanı mı gördün? yoksa başka yerde mi gördün ben Star Tv'ye baktım Ay Tutulması gözüküyor

A/B'de yine ilk 5'de yer alır bu sezonda. Totalde ise ilk 10'da olur

Behzat Ç. dizisini geçen sezon izlemiştim beğenerek ve bu sezonda izlemeye devam edeceğim bu sefer hiç kaçırmayacağım.

Ab'de 3-6 reyting arası alır

Totalde 2-5 reyting arası alır

darksaal'dan muhtesem bir özel haberi daha.. tesekkürler paylasim için darksaal..

Umarim Behzat Ç. dizisi bu sezon basarili olur ve kendisini reytinglerde üst siralarda bulur..

sinema gittim bugün bir ankaralı olarak çok güldürdü dizi küfürler çok sağlmadı espriler gayet iyiydi herkes bira içiyordu izlerjen ben cola içtim

çaktırmadan getirmişler çantayla gelen liseliler yaptı bunu bir kaç ankaragüçlü de öyle yaptı

Star tv dizinin yayın tarihini 1 hafta erkene aldı. Dizi 13 kasım pazar günü yeni sezona başlayacak.

Evet o tarihte başlayacakmış. O tarih'in gelmesine merakla bekliyorum. Behzat Ç. Sahalara geri dönüyor...