Behzat Ç. Hayranlarına Kötü Haber !

Teşekkürler, ben okuyorum. Bitirince kendim çalışacağım İnşallah. Kanallarda da iş zor bence. Behzat gibi 1 reyting alan dizi`yi nereye koyacağız diye düşünmek oldukça zor olsa gerek

Behzat Ç. - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu

İzlenme sayısı 550 bin neredeyse, görüyor musun?
Senin fanı oldugun diziler bu kadar izleniyor mu?
Ya da 1 rating diye dalga geçtiğin dizinin izlenme sayısını görüyor musun? İzleniyor muymus izlenmiyor muymus kardeş?
Ne okuyorsun bilmem ama at gözlüğünü cıkar okurken de 😉
Senin sevmiyor olman bir şeyi kötü yapmaz, neyse büyüdükce anlarsın sanırım.

Kardes Internet ten izlenme sayisina bakarsan Vadi diger dizileri 100 e katlar ama onunla alakasi yok, herseyi Reytingler belirler.

1. Sezon: Giriş - PT1
2. Sezon: Gelişme - PT2
3. Sezon: Sonuç - Gece Kuşağı - 65 Dakika

- Sosyal medyada etkili olan bir dizi.
- Özellikle A/B grubunda iyi reyting alıyor.

Yasin gereken cevabı vermiş.

Kardes Internet ten izlenme sayisina bakarsan Vadi diger dizileri 100 e katlar ama onunla alakasi yok, herseyi Reytingler belirler.

Kardeşim ben de senelerdir Vadi izliyorum, Vadinin diğer dizilerden farkı zaten ortada rating veya diğer konularda olarak.
Ama o Revan arkadaş 1 rating, 0.5 rating diyerek lafı DİZİ İZLENMİYOR olayına getiriyor. Bunun yanlıslıgını göstermeye koydum o linki. 😉

Yoo ben izlenmediği için söylemedim. 1 reyting yaklaşık 700.000 kişi demek. Büyük başarı gerçekten

sevenlerine saygım var ama bitecekti zaten ben bikaç defa izlemeye çalıştım izleyemedim güzel değil

Herşey reyting değil, reyting olsaydı eğer bu dizi çoktan bitmişti.

Ta 1.Sezon açıklandı bu 3 sezon süreceği. ve 1.Sezon PT1 olup iki gruptada ilk 3'te oluyordu dizi.
Sosyal Medyası bu kadar güçlü olmasaydı 2.Sezon biterdi bu dizi ve hatırlatırımki Doğuş grubu bu diziyi TVEN kanalına transfer etmişti sonradan Star TV'yi alınca tekrar Star'a döndü dizi.Buda demek oluyorki Doğuş grubu bu diziyi seviyor ve Tven kanalını tutturmak için aldı bu diziyi.Neyse ya isteyen istediğini diyebilir.Ayrıca bırakın şu Total 1 Reyting muhabbetinide bi gözlük alın kendinize.
A/B grubunda zaten oldukça başarılı gidiyor ve takas'ında izleyemediği gibi herkez Behzat Ç. izleyemez.

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]BEHZAT C[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]30.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]23:01:43[/TD]
[TD="align: center"]00:38:05[/TD]
[TD="align: center"]2,25[/TD]
[TD="align: center"]8,26[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tabi canım herkes izleyemez saygı duyalım dedik darthvader ın hatrına ama başlarım saygısına verbat dizi arkadaş berbattan da öte reytingleri dip tabi bitecek sosyal medyaymış ne sosyal medaysı be adam bi bölümü koltukta içki içerek bitiriyo bu mu dizi onu ben tek başıma çekerim

sevenlerine saygım var ama bitecekti zaten ben bikaç defa izlemeye çalıştım izleyemedim güzel değil

ilk defa düzgün bir cümle kurmuşsun takas tabiki sonu hariç
)

- - - Ekleme - - -

burdada iki dakikalık düzgünlüğün eğrilmeye başlamış tabi her zamanki gibi
)

Bana görede mükemmel varmı bi diyeceğin.Tamam belli oldu takas hayatında hiç bira içmemiş

- - - Ekleme - - -

Bana görede mükemmel varmı bi diyeceğin.Tamam belli oldu takas hayatında hiç bira içmemiş

adama bak saygılı bi şekilde yorum yazalım dedik hemen laf atıyo yok öyle bişey bu berbat diziyi izleyemem tabi bölüm boyu koltuktan kalkmayıp içki içen birini ne diye izlim

- - - Ekleme - - -

bira içmedim tabiki Allah ta nasip etmez inşallah adam koltuktan kalkmadan bölüm bitiriyo bu mu kalite bunu ben tek başıma çekerim

adama bak saygılı bi şekilde yorum yazalım dedik hemen laf atıyo yok öyle bişey bu berbat diziyi izleyemem tabi bölüm boyu koltuktan kalkmayıp içki içen birini ne diye izlim

Bu çocuk bi harika dostum ya

takas ne farkı var vadide dew çatışma ile bir bölüm bitiyor nerde çeşitlilik