Behzat Ç. Hayranlarına Kötü Haber !

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
634900429163508478.jpg

Star TV'nin fenomen dizisi Behzat Ç.'nin bu sezonun sonunda final yapacağı ortaya çıktı.

Dizinin Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu yaptığı açıklamada ; ''Behzat Ç. bu sezon bitiyor zaten.. Ama ikinci bir sinema filmi çekilecek. Belki sonra üçüncü , dördüncü , beşinci filmi de çekeriz. Belki her ay bir sinema çekeriz yada internette devam ederiz. Biz üç yıl evlere konuk oldul .Belki izleyici bundan sonra bize misafirliğe gelir. '' diye açıklama yaptı.

Başarılı oyuncunun dizinin devam etmesini istediklerini ama imkanların buna el vermediğini söylemesi dikkat çekti.

1 reyting alıyor totalde. Final yapmazsa gelecek sene 0.5 reyting alır

Bende birşey sandım, zaten biliyorduk bu sezon biteceğini. Her neyse en azından tam olarak bitmeyeceğini öğrenmiş olduk, yani film olarak dahi devam edebilir. :)

entry almak basarıysa bence behzatı eski sözlükte sadece yayınlasınlar :)))))) daha fazla entry alır . bizde kurtulmuş oluruz :)))))))

@Mahoni Geçsin yahu. Hey Allahım benim dizim mi Arka Sokaklar? Arka Sokaklar da kalitesiz bir dizi zaten. Al birini vur ötekine

Susayım susayım dedim ama iyice tepeme bindin

Reyting üstü mü reyting yanı mı bilmiyorum ama reyting altı olduğu kesinlikle belli!

Oh ne ala. Herkes 1 reyting alan dizisine reyting üstü desin içini rahatlatsın. Ne güzel ya

Sen git Kanal D'ye yag cek biraz belki işe alırlar :F

Son düzenleme:
Bir kere Behzat Ç total değil Ab dizisidir ve bence Ab'de o saatlerde iyi reyting alıyor ve kanalının hoşuna gidiyor o saatlerde başka hiç bir yapım o kadar reyting almaz Star'da.
Ayrıca bu zaten belli bişeydi sıkmadan bitirmeleri iyi oldu 3 yıl da yeterli bence. :)

Herşey reyting değil Behzat,İşler Güçler ve L&M gibi dizilerde internette fenomen ve bu diziler kanalların reklamını da yapıyorlar internette.

Bir kere Behzat Ç total değil Ab dizisidir ve bence Ab'de o saatlerde iyi reyting alıyor ve kanalının hoşuna gidiyor o saatlerde başka hiç bir yapım o kadar reyting almaz Star'da.
Ayrıca bu zaten belli bişeydi sıkmadan bitirmeleri iyi oldu 3 yıl da yeterli bence. :)

Sana Behzat C. nin Maliyeti ni hatirlatmak isterim. Bu Dizi Star Tv nin MY den sonra en pahali dizisi ve aldigi Para nin hakkini Reyting olarak veremiyor. eger Sosyal medyadaki gücü olmasaydi saten buraya kadarda gelemezdi

Sana Behzat C. nin Maliyeti ni hatirlatmak isterim. Bu Dizi Star Tv nin MY den sonra en pahali dizisi ve aldigi Para nin hakkini Reyting olarak veremiyor. eger Sosyal medyadaki gücü olmasaydi saten buraya kadarda gelemezdi
En maliyetli mi dizisi ?
Bunu nereden çıkardın? Ayrıca Ab'de gece geç saatlerde yayınlanmasına karşın iyi reyting alıyor?