Behzat Ç. fena çakıldı!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" dizisine rating şoku...

Yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" dizisine rating şoku.

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" tüm İzleyicilerde 17. AB'de ise 10. oldu.

Doğuş grubunun satın aldığı Star TV'nin büyük ümit bağladığı dizinin aldığı sonuç herkesi şoke etti.

Doğuş grubu Star TV'yi almadan evvel rafa kaldırdığı TVEN porjesi için de "Behzat Ç." dizisini transfer etmeyi düşünüyordu.

Bu sonuç Doğuş grubunda büyük moral bozukluğuna neden olacak gibi görünüyor.

files.php

medyagundem

yazan tamamen sallmis gayet iyi gitti haftaya Düzelir Merak Ermesinler Ay Tutulmasi Pt2 Behsatç pt1 olsaydi ilk 5 garantiydi bu medyagundem fatmagülle de dalga geçmisti tecavüz reyting artiriyor diye bi yazıları vardi

Dizide geçen seneye göre düşüş var. Ama geçen seneye baktığımızda çok çok güçlü rakipleri yoktu ve PT-1'de yayınlanıyordu ( rakipleri : Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Survivor ). Bu sezon diğer yapımların ortasında başlayınca doğal olarak reytingi düştü. Ama çok büyük bir düşüş yok. 2-3 hafta içinde tekrardan toparlanacağına inanıyorum :)

süperdi reytingi sallamıyorum ben behzat ç zaten bu sene bitecek galiba:)

Düzelir haftaya reytingleri.Ama ilk 5'te olması biraz zordur.O ses Türkiye ve Umutsuz Ev Kadınlarını hayatta geçemez!

İlk 10'da olursa başarıdır Behzat Ç. için.

Hiç şaşırılacak bir durum değil bence. Geçen sene Total'de vasat, A/B'de iyi gidiyordu. Yine aynı şekilde devam edebilir. Bence çok güzel bir bölümdü. İlerleyen bölümlerde yükselecektir. Uzun zaman sonra yeniden ekranlara dönmesi beni sevindirdi ve izlemeye devam edeceğim.

Behzat Ç için alışılmış oranlar bunlar. Behzat Ç bir fenomen oldu fakat reytinglerde hiçbir zaman çok çok iyi olmadı. Bunun sebebi de büyük çoğunlukla belli bir kitleye hitap etmesi. Özellikle genç erkek izleyiciye hitap etmeleri reytinglerini epey sınırlıyor.

Ayrıca kötü gittiği totalde bile 10 share almış ve bu çok kötü sayılmaz bana göre.

Bence gerçekçi bir yapım. Küfürler falan çok olduğuna bakılıyor da bence gerçekte de öyledir.