Behzat Ç. Ekranlara Geri Mi Dönüyor?

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,774
Puanı
1,061

17 Mayıs 2013 tarihinde final yapan sevilen polisiye dizi Behzat Ç ekranlara geri döneceği söyleniliyor.

İddialara göre;

Henüz resmi açıklama gelmese de Behzat Ç. hayranları şimdiden dizinin geri dönmesi için baskı yapmaya başladı.

yok artık bence başlamasın düşük reytingli işlere tahammülü yok kanalların artık en fazla 13 te biter

Bu ortamda Behzat Ç'yi geri döndüreceklerini sanmıyorum, başarılı olsalar bile 13 bölümden fazla yayınlanamaz.

Başlayacağını sanmıyorum artık 13 bölüm garantisi bile verilmiyor...

Behzat Ç'yi hala izlemedim ama yerli dizilerden ilk izlemeyi düşündüğüm dizi bu. İzleyince de beğeneceğime eminim. 46'yı çok beğenmiştim, bu ondan da iyi deniyor. Madem yeniden başlama ihtimali var ben de bir an önce izlemeye başlarım o zaman yılbaşına kadar günde 1 bölümle rahat rahat yetişirim

Ekranlara dönmesi yalandır bence. Sadece Emrah Serbes'in yeni bir Behzat Ç. kitabı çıkar.

Müthiş ötesi olur müthişş . Sosyal medya sayesinde ne reyting alırsa alsın dizi en az 2 sezon devam eder .

Üç sinema filmi olacak deniyordu, acaba üçüncü film için birşeyler olabilir mi? Lütfen olsun öyle birşeyler sinema filmi olsa bile razıyım ya

Müthiş ötesi olur müthişş . Sosyal medya sayesinde ne reyting alırsa alsın dizi en az 2 sezon devam eder .
Cnm artık sosyal medyaya bakılmıyor bu tür diziler en fazla 13 de finish gereksiz döndürmesinler oyunculara yazık

konuyu @Harunnn60 açmış @Çiğdem-
o yüzden gözümden kaçtı harun yine batırmıştır diye açmamışım konuyu demekki
)

konuya gelirsek behzat Ç yi çok sevmeme rağmen tekrar gelmesi taraftarı değilimdir