Behzat Ç. Dizisinin Yeni Kadın Oyuncusu Sonunda Belli Oldu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
İşte 'Behzat Ç.'nin yeni kadın yıldızı
Alkol ve küfürlü sahneler nedeniyle RTÜK'ün yakın markajında olan fenomen dizi 'Behzat Ç.'nin kadın yıldızı belli oldu
Yeni sezonda 18+ yaş sınırıyla saat 23.00'te yayınlanacak olan dizinin sezon finalinde Komiser Behzat'ın eşini canlandıran Savcı Esra öldürülmüştü. Esra'yı canlandıran Canan Ergüder'in yerine projeye hangi kadın yıldızın katılacağı merak konusu oldu. Dizinin eylül ayında ekrana gelecek olan yeni bölümlerinde Sezin Akbaşoğulları'nın kadroya katılacağı öğrenildi. Ancak Akbaşoğulları yeni sezonun ilk bölümlerinde değil, 4. ya da 5. bölümünde diziye katılacak.

634800083743937761.jpg

Pek basarili bir isim degil. On planda olmayacagi icin boyle bir isme ihtiyac duydular sanirim. :)

Sezin Akbaşoğulları son olarak Sen De Gitme dizisinde oynamıştı, yeni dizisi hayırlı olsun. :)

Sezin Akbaşoğulları güzel bir oyuncu. Sezin Akbaşoğulları'nın bazı dizilerden hatırlıyorum. En net olarak Beyaz Gelincik'te Ceren rolü ile hatırlıyorum. Tabi yer aldığı diziler arasında Sen De Gitme diziside var. Behzat Ç.'ye yakışacak bir oyuncu olabilir. Hayırlı olsun, umarım başarılı olur. :)

Deli Yürek'ten tanıyorum ben bu kadını.Ama oyunculugunu hatırtlamıyorum. :)

Bence pek doğru bir karar değil. Daha iyi birisiyle anlaşıla bilinirdi. Ama Behzat Ç.'de bayan oyuncunun pek önemli olduğunu düşünmüyorum. :)

Sezin Akbasogullari'nin yer aldigi dizi projeleri:

Sen De Gitme (ceyda sevi) 2011
Küstüm Çiçeği ( Gulten Zeycanli ) 2010
Ah Kalbim (Candan) 2009
Derdest (Gaye Acar) 2008
Sır Gibi (Deniz) 2007
Beyaz Gelincik (Ceren Duru/Aslanbaş) 2005
Küpeler (Zeynep) 2005
Bir Aşk Hikayesi (Dünya) 2004
Gülizar 2004
Bizim Evin Halleri (Doğa) 2002