Behzat Ç dizisine 2 yeni oyuncu katıldı

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
634863419317760913.jpg

Ünlü oyuncular Serdar Orçin ve Gökhan Yıkılkan, Behzat Ç dizisinin kadrosuna katıldı…

Behzat Ç'nin yeni bölümlerinde Serdar Orçin Barbaros isimli Adli Tıp uzmanını, Gökhan Yıkılkan da Muzaffer karakterini canlandıracak…
Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü oynadığı dizinin sezon başında kadrosuna Canan Ergüder'in ayrılmasının ardından Sezin Akbaşoğulları ile Engin Öztürk de katılmıştı.

Yeni katılacak olan isimlerden Serdar Orçin, Sezin Akbaşoğulları ile birlikte, Sen De Gitme dizisinde yer almıştı. Ayrıca yeni katılacak olan isimlerden olan Gökhan Yıkılkan'ın, bu dizide nasıl bir karakteri canlandıracağını merak konusudur eminim. Gökhan Yıkılkan, daha çok komedi dizilerinde yer almıştı. Diziye renk katan bir karakterle katılacağını düşünüyorum. Dizinin kadrosu giderek iyi bir hâle geliyor ve ben buna seviniyorum. Yeni gelen oyunculara "Hoşgeldin" diyor, başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.

Hakan Boyav'da Vadi'den gelse Barda ekibi oluşmuş oluyor :A
Serdar Orçin'in gelmesine çok sevindim.2 Oyuncuyada başarılar.

Yeni katılacak olan isimlerden Serdar Orçin, Sezin Akbaşoğulları ile birlikte, Sen De Gitme dizisinde yer almıştı. Ayrıca yeni katılacak olan isimlerden olan Gökhan Yıkılkan'ın, bu dizide nasıl bir karakteri canlandıracağını merak konusudur eminim. Gökhan Yıkılkan, daha çok komedi dizilerinde yer almıştı. Diziye renk katan bir karakterle katılacağını düşünüyorum. Dizinin kadrosu giderek iyi bir hâle geliyor ve ben buna seviniyorum. Yeni gelen oyunculara "Hoşgeldin" diyor, başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.

Sosyal medyada büyük ses getiren Behzat Ç.'nin ekibine iki yeni oyuncu katılıyor

Star TV'nin her hafta sosyal medyada büyük ses getiren fenomen dizisi "Behzat Ç."nin ekibine iki yeni oyuncu katılıyor.

Bu sezon cuma geceleri 23.00'te seyirciyle buluşan dizinin yeni bölümlerinde ekibe Serdar Orçin ile Gökhan Yıkılkan da katılacak. 2013 haziranına kadar devam etmesi planlanan polisiye dizide, Serdar Orçin Barbaros isimli Adli Tıp uzmanını, Gökhan Yıkılkan da onun çalışanı Muzaffer karakterine hayat verecek. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü oynadığı dizinin sezon başında kadrosuna Canan Ergüder'in ayrılmasının ardından Sezin Akbaşoğulları ile Engin Öztürk de katılmıştı.

Rolleri haberde yazıyor.

Son düzenleme:
Hakan Boyav'da Vadi'den gelse Barda ekibi oluşmuş oluyor :A
Serdar Orçin'in gelmesine çok sevindim.2 Oyuncuyada başarılar.

Sosyal medyada büyük ses getiren Behzat Ç.'nin ekibine iki yeni oyuncu katılıyor

Star TV'nin her hafta sosyal medyada büyük ses getiren fenomen dizisi "Behzat Ç."nin ekibine iki yeni oyuncu katılıyor.

Bu sezon cuma geceleri 23.00'te seyirciyle buluşan dizinin yeni bölümlerinde ekibe Serdar Orçin ile Gökhan Yıkılkan da katılacak. 2013 haziranına kadar devam etmesi planlanan polisiye dizide, Serdar Orçin Barbaros isimli Adli Tıp uzmanını, Gökhan Yıkılkan da onun çalışanı Muzaffer karakterine hayat verecek. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü oynadığı dizinin sezon başında kadrosuna Canan Ergüder'in ayrılmasının ardından Sezin Akbaşoğulları ile Engin Öztürk de katılmıştı.

Rolleri haberde yazıyor.

Benim bahsetmek istediğim, nasıl bir karakteri canlandıracağı. Canlandıracağı karakterlerin isimlerinden bahsetmedim. :)

Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler vardı zaten dizide. Serdar Orçin geldi şimdi de.
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'de de Hakan Boyav vardı.

Yaani bütün BARDA filmi ekibi toplanmış oldu bi şekilde Behzat Ç.'de. :)

dizi bitecek zaten devam ederdi ama erdal beşikçioğlu pananın yeni projelerinden birinde olacakmış. inş doğrudur.

Bu arada bu iki isim dün dizideydi ve konuk oyuncu olarak katılmışlar. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,579
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy