Behzat Ç Dizisinde Ahmet Uğurlu Yatıya Kaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Star TV ekranlarında pazar akşamları ekrana gelen Behzat Ç dizisine konuk oyuncu olarak giren Ahmet Uğurlu, karakter büyük ilgi görünce yatıya kalarak dizinin değişmez karakterleri arasına eklenmişti.
Ahmet Uğurlu'unn canlandırdığı emekli başkomiser Rıza karakterinde ünlü oyuncunun farkını sergilediğini yazan Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, "Ahmet Uğurlu'nun dizideki ömrü ne kadar olur bilemem ama ben yapımcı Tarkan Karlıdağ'ın yerinde olsam, Behzat Ç.'den sonra Emekli Başkomiser Rıza karakterinin başrolde yer alacağı yeni bir polisiye dizi çekerdim. Zira Ahmet Uğurlu, yerli Pembe Panter (Müfettiş Clouseau) olabilecek kadar başarılı bir performans çıkartıyor" diye yazdı.

Ahmet Uğurlu gerçekten sevdiğim oyunculardan biri. Hak ettiği değeri belli bir kesimden de olsa görmesi sevindirici.

Tüm işlerini sevdiğim bir oyuncu kendisi. Ben izlemedim Behzat Ç'de ama bence yukarıdaki fotoğraf bile farkını ortaya koyuyor.

Konu Behzat C. bölümüne tasindi.

Bu bölüm ne yazısı o zaman

ahmet uğurlu muhteşem bir oyuncu ve kalitesine yakışır bir dizide oynuyor behzat ç. şu anda ekranlardaki en kaliteli film.. ahmet uğurlu karakterini bende çok sevdim sıradan halktan bir tip hele şu uzun burnu yokmu rolündede o uzun burnunun hakkını veriyor her deliğe giriyor .

behzat ç . umarım uzun yıllar devam eder etmesede ahmet uğurluyu erdal beşikçioğlu ile birlikte başka bir kaliteli filmde görmek isteriz..