Behzat Ç.'de Veda Vakti Geldi

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060

'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' ismi ile daha ilk tanıtımda büyük ses getiren bir dizi oldu. Ekranlarda 3 sezondur tartışmasız en çok ses getiren dizilerden biriydi. Ve artık veda vakti geldi.

Dizinin son bölümünün çekimleri tamamlandı. Duygusal anların yaşandığı set'in son çekim gününde artık 'Ankara Yanıyor' isimli sinema filmi için hazırlıklara başlanacak. Film'in önümüzdeki kış sezonunda vizyona girmesi bekleniyor. Çekimlerin Ankara ve Kıbrıs'ta yapılması planlanıyor.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 17 Mayıs 2013 cuma akşamı son bölümüyle ekrana gelecek.​

İzlemesemde ekranda yokluğunu hissedeceğim . Önümüzdeki hafta final maalesef

İzlemesemde ekranda yokluğunu hissedeceğim . Önümüzdeki hafta final maalesef

Aynen. Bende her zaman takip etmedim ama bence Arka Sokaklar gibi bir diziden kat kat daha güzel bir polisiye diziydi. Cekemediler. Hele su ilk bölüm fragmani benim simdiye kadar en cok güldügüm tanitim fragmanlari arasindadir..

Moderatörün son düzenlenenleri:

Aynen , bende çok gülmüştüm. Bak yine güldürdü

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bitirilmesi aceleye getirildiği o kadar belliki.Dünkü bölüm mükemmel ötesiydi zaten o son sahneden sonra yeminle uyuyamadım ya
Ankara Yanıyor büyük ihtimal finali orda gerçekleşecektir dizinin.Yani haftaya oynayacak olan bence final bölümü değil.

Behzat Ç'yi 2 bölüm izlemeyin hiçbir şey anlamazsın ondan sonraki bölümlerde. Fakat Arka Sokakları 30 bölüm izlemeyin hiç bir şey kaçırmamış olursunuz aradaki fark bu işte.
2014 yazında baştan sona izleyeceğim Behzat'ı.

Bugüne kadar verilen emeklerinden dolayı tebrik ederim, farklı ve orijinal bir proje oldu Behzat Ç..

2013 yazinda demek istedin sanirim?

Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi, ekranda yokluğunu hissedeceğim nadir dizilerden biri. En azından 100 bölümü geçmeliydi.

+1

Ankara'da çekildiği için sempatim vardı diziye, emeklerine sağlık.