"Behzat Ç." Aralık'ta ve "Muhteşem Yüzyıl" Ocak'ta Star'da !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Doğuş Grubu'nun Kasım'da açmayı planladığı TVen açılıyor mu, Behzat Ç., Muhteşem Yüzyıl ve anlaşma yaptığı diğer dizi ve programlar ne olacak?[/B]

'TVen rafa kaldırıldı' demek eksik bir haber olacak çünkü Doğuş yeni kanalı için imza attığı tüm işleri Star'da ekrana getirecek.

Behzat Ç.'nin yeni bölümleri Aralık'tan, Muhteşem Yüzyıl ise Ocak'tan itibaren Doğuş yönetimindeki Star'da ekrana gelecek.

Melek Baykal'ın yapacağı sabah programı ve diğer imza atılan işler de zamanla Star'da ekrana gelmeye başlayacak.

Bu arada TVen için transfer edilen Behzat Ç. Star'la mahkemelik olmuştu. Bu durumda dizinin davası da bitecek.

logo.png

Medyatava[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Adminim bugün demişti star'ın yükselişe geçebilmesi için Muhteşem Yüzyıl gibi flaş bi transfer yapması lazım diye :D

Demek ki adminim gizli ajan biliyordu bu transferi :D

Star TV Aralık ayından sonra büyük bir patlama yapacak. İşte o zaman Geniş Aile biter bence :)

Genis Aile Çarsamba günleri olmayacak o zaman.. Ya günü degisir ya da ekranlara veda edir.

Behzat Ç.'nin yeni bölümleri Aralık'tan, Muhteşem Yüzyıl ise Ocak'tan itibaren Doğuş yönetimindeki Star'da ekrana gelecek.

Burada yazılana bakılırsa Behzat Ç de Star'da yayınlanacak. Eğer ikisi de Star'da yayınlanırsa Star'ın ikinci kanal olması kesinleşir :)

Geniş Aile, Ocak'a kadar zaten biter :)

Behzat Ç. Kasım'da başlayacağına yönelik haberler çıkmıştı ve Forum'dan duyurmuştum bunu ama yalan oldu. Aralık'ta başlayacakmış.

TVEN'in ne olacağı belli değil. Kısacası şunu hatırlatmak gerek; Star TV revizyona uğrayacak orası garanti.

Muhteşem Yüzyıl'ın Star TV'ye katılması gerçektende kanalı zirveye taşır. Star TV, şimdi çok güçlü olacak diyebilirim.

Star TV için mükemmel bir iş olur bu doğrusu. Geniş Aile de ocak ayına kadar zaten biter. :)

geniş aile ocakta yılbaşı özel bölümüyle biter o zaman bir yandan seviniyorum çünkü star artık üvey evlat gibi kalmıyack

banane stardan batsın star geniş aile bu sene sonunda bitsin inşallah yatar bu iş:)

hacı ışte öyle düşünme pozitif düşün böyle yapınca hiçbirşey elimize geçmez umudumu kaybetmiyorum hiçbir zaman mesela geniş ailenin reytingleride düşük cananinda ben ikisininde yükselmesini isterim her ne kadar canani izlemesemde çünkü o kadar emek var işin içinde

zaten stara kinim var ne güzel kanal d devam ediyordu geniş aile kardeş kanal diye bunlara verdiler:(

hacı ışte öyle düşünme pozitif düşün böyle yapınca hiçbirşey elimize geçmez umudumu kaybetmiyorum hiçbir zaman mesela geniş ailenin reytingleride düşük cananinda ben ikisininde yükselmesini isterim her ne kadar canani izlemesemde çünkü o kadar emek var işin içinde

Kesinlikle katiliyorum. Bir dizi yapmak emek ister, ve bazen emekler bosa gider maalesef.