Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fragman çok kötü sinema filmi yapıyosun bu ne abi ya arka sokakların herhangi bi bölüm fragmanından farkı yok o kadar oyuncuya rağmen çıkan fragmana bak tuhaf zaten gişede izlenmeyecek
Süper bir film olacak 2 sene önce arkadaşları zorla Seni Kalbime Gömdüm'e götürmüştüm hiç beğenmemişlerdi onlar gelmez ben de tek başıma gitmeyi hiç sevmem sinemaya herhalde evde izleyecem.
Fragmanı çok beğendim. Sinemada izlemeye çalışacağım özellikle. Başta Erdal Beşikçioğlu olmak üzere oyuncular yine ustalığını konuşturmuş. Fragman filmin çok farklı olacağını gösteriyor ve bu da çok iyi. Dizideki karakterler çok iyi zaten. Dizide sadece dram özelliği de taşımıyor ve bazen eğlenceli yerleri oluyor. Bu da dizinin farkını ortaya koyuyor. Farklı bir dizi zaten. Polisler çok farklı. Hani gösterilen polisler gibi değil. Gösterilmeyen polisler gibi. Sinemada izlemeyi düşünüyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.