Begüm Topçu 'Aşkların En Güzeli' Dizisinde!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
TV 8 ekranlarının yeni günlük dizisi 'Aşkların En Güzeli' ne yeni bir oyuncu dahil oldu.
Deniz Yıldızı dizisinin başrol oyuncusu Begüm Topçu Aşkların En Güzeli kadrosuna dahil oldu.
Begüm Topçu Aşkların En Güzeli dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alacağı öğrenildi.
Aşkların En Güzeli hafta içi her gün 19.00'da Tv 8'de!
12196167_490078084496935_4534122682467517114_n.jpg

Forumda daha iddialı dizilerde rol almasını isteyen bazı üyeler vardı, bu haber sonrasında hayal kırıklığına uğrayacaklar sanırım.

İlk sevindim yeni dizi diye sonradan jeton düştü tabi. :D bu günlük dizi değil mi ya? Hemde başrol filanda olmaz.
Yazık etmiş kendine umarım haber doğru değildir. :(

Umarım doğru değildir, bir haftalık dizide oynayabilecek potansiyelinin olduğunu düşünüyorum :(

TV 8 ekranlarının yeni günlük dizisi 'Aşkların En Güzeli' ne yeni bir oyuncu dahil oldu.
Deniz Yıldızı dizisinin başrol oyuncusu Begüm Topçu Aşkların En Güzeli kadrosuna dahil oldu.
Begüm Topçu Aşkların En Güzeli dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alacağı öğrenildi.
Aşkların En Güzeli hafta içi her gün 19.00'da Tv 8'de!
Ekli dosyayı görüntüle 47114
Ya emin misin resmi hesabı böyle yazmış.:D @Ice_Cool_23
Başrol filan demiyor sanırım tek sezonluktur? Focus Film takviye amaçlı yapıyor çünkü bu tür hamleler. Dizi yükselsin diye. Ben sanmıyorum dizide kalıcı olacağını

''Begüm Topçu Turay AŞKLARIN EN GÜZELİ adli dizide...sevenleri Tv8 de her akşam guzel ve başarılı yildizimizi izleyebilir''

Begüm topcu 5 sezon deniz yıldizini sirtladi cok begendigim bir oyuncu,acikcasi bu haber benim icin hayal kirikligi oldu daha iyi bir dizide oynamasini isterdim

Şimdi gördüm. Ben Begüm Topçu'yu çok severim keşke yeni dizi ile dönseydi. Diziye sonradan girecek başrol olsa bile kendi hikayesi olmaz. :(
Dizideki kadin basrolun yerine giriyomus zeyno karakterini canlandiran oyuncu diziden ayriliyormus o karakteri artik begum oynayacakmis facede boyle yaziyordu

Son düzenleme:
Begüm topcu 5 sezon deniz yıldizini sirtladi cok begendigim bir oyuncu,acikcasi bu haber benim icin hayal kirikligi oldu daha iyi bir dizide oynamasini isterdim

Dizideki kadin basrolun yerine giriyomus zeyno karakterini canlandiran oyuncu diziden ayriliyormus o karakteri artik begum oynayacakmis facede boyle yaziyordu
Hmm anladım. :D Öyle daha kötü ya. Keşke kabul etmeseydi hiç. :D

Ya emin misin resmi hesabı böyle yazmış.:D @Ice_Cool_23
Başrol filan demiyor sanırım tek sezonluktur? Focus Film takviye amaçlı yapıyor çünkü bu tür hamleler. Dizi yükselsin diye. Ben sanmıyorum dizide kalıcı olacağını

''Begüm Topçu Turay AŞKLARIN EN GÜZELİ adli dizide...sevenleri Tv8 de her akşam guzel ve başarılı yildizimizi izleyebilir''
Kaynağım sağlam yerden kesin başrol :D

Dizi için çok iyi transfer olmuş başrol olcakmış. Haftalık dizide olsa daha iyi olurdu.

Forum İstatistikleri

Konular
176,496
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto