Bedelli askerliğe verecek param yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Oyuncu Kadir Doğulu, Şu anda okuyorum. Hakkımı kısa dönem askerlikten yana kulanacağım. Benim dönemimde de bedelli konusu olsa, asla para verip de askerlik yapmam. Çünkü benim bedelliye verecek param yok dedi.

kadinim_kesinlikle_biraz_simarik_olmali.jpg

Haklı Adam Kısa Dönemde olsa askerlik Vazifesini Yerine Getirmek Bizim Borcumuz ama ben uzatabildigim kadar uzaticam okiycam :D

Ya şimdi bu meseleyi vatan millet meselesine çevirmek yanlış... Yaşadığımız dönem itibariyle Türkiye için en iyi şey profesyonel askerliğe geçmek olacak... Yetmez mi artık bu kadar şehid verdiğimiz? Adama silah tutmayı öğretiyorlar gönderiyorlar dağa ölsün diye resmen... Ama profesyonel askerlik adı üstünde profesyonel bir iş, adamın mesleği askerlik... Yine de evet birçok insanın rahatça veremeyeceği bir bedel belirlendi, umarım düzenlemeye gidilir...

Ayrıca ben Amerikan filmlerindeki swatlara imrenmek istemiyorum artık, bizim de profesyonel ekiplerimiz olsun, onları görelim...

Ya şimdi bu meseleyi vatan millet meselesine çevirmek yanlış... Yaşadığımız dönem itibariyle Türkiye için en iyi şey profesyonel askerliğe geçmek olacak... Yetmez mi artık bu kadar şehid verdiğimiz? Adama silah tutmayı öğretiyorlar gönderiyorlar dağa ölsün diye resmen... Ama profesyonel askerlik adı üstünde profesyonel bir iş, adamın mesleği askerlik... Yine de evet birçok insanın rahatça veremeyeceği bir bedel belirlendi, umarım düzenlemeye gidilir...

Ayrıca ben Amerikan filmlerindeki swatlara imrenmek istemiyorum artık, bizim de profesyonel ekiplerimiz olsun, onları görelim...

Baştan sona kadar katılıyorum ama ne yazık ki bizde bu sisteme geçilmesi çok çok uzun yıllar alır...