'Bedel' Final Yapıyor!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
Başrollerinde Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer, Rozet Hubeş, Osman Alkaş, Gonca Sarıyıldız ve Perihan Savaş'ın yer aldığı atv'nin sevilen dizisi Bedel ekrana veda ediyor.

Genel yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, yönetmenliğini ise Tuna Aktaş ve Mücahit Akyoldaş'ın üstlendiği NTC Medya - Mehmet Yiğit Alp imzalı dizi 18 Haziran'da yayınlanacak olan 20.bölümüyle ekrana veda edecek.

Bedel, final bölümüyle 18 Haziran Perşembe 20.00'da atv'de!

ATV diziye çok iyi dayandı, adam gibi final yapacak olması sevenleri için güzel haber.

Ali ve Begüm'ün düğünüyle bitecek dizi.
Bekliyorum finali.

Arada bir denk geldikce bakiyordum. Güzel diziydi. Final yapabilmesi iyi oldu.

Ben hala bu dizinin bu kadar devam ettiğine şaşırıyorum. Atv iyi dayandı diziye.

En azından yayından kaldırılmadan, final yapacak olması güzel.

ATV çok iyi sahip çıktı cidden diziye helal olsun.

Benim de severek izlediğim bir diziydi ama derslerden dolayı bırakmak zorunda kaldım yazın kalan bölümleri tamamlarım artık.

Sonunda.. Bir an Atv'nin diziyi seneye de devam ettireceğini düşünmeye başlamıştım

Atv ye helal olsun ama çoğu dizisinin arkasında duruyor

Atv'nin Son dizisi gibi bu diziye de aldığı kötü oranlara rağmen bu kadar dayanabilmesi ve 20 bölüm devam ettirmesi takdir-e şayan gerçekten. @ozgur2113 adına sevindim.

Dizide emegi geçen herkesi tebrik ederim..

İlk başlarda takip ettiğim ancak daha sonra zamanım olmadığı için bıraktığım bir diziydi. Final'ini mutlaka izleyeceğim