Bebek İşi'nin Senaristi Değişti !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Show TV ekranlarında yayınlanan Limon Film imzalı dizide Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar gibi başarılı oyuncular yer alıyor kısa bir süre önce yönetmen değişikliğine giden dizide şimdi de senarist değişti.

Sıdıka karakterinin yaratıcısı ve Leman Dergisi köşe yazarı Atilla Atalay artık Bebek İşi'nin senaristliğini yapacak.

Bebek İşi 2 yeni bölümü ile art arda Pazartesi akşamları 20.00'da Show TV ekranlarında !

images

@SERHAT3456 , @ABAY_06

ilk birkaç bölümünü seyrettim baya hoşuma gitmişti çocuğu olanlar daha iyi bilir dizide olan olayları gerçek hayata kopyala yapıştır oderece yani
senarist değişimi hakkında bişey diyemiyecem çünkü daha seyredemiyorum

bu dizi bir gunde 2 bolum neden yayimliyor anlamis deyilim..yaa 2 bolumu birlestir oyle yayimla (b)

twitterda bu dizinin senarisiyle(senarist gurubu icindeki) konustun ilerde acilacak dedi. ama diziyi sadece 10 yas gurubu izliyor. pekte acilmadi. aslinda show bunu günlük is yapip haber oncesi koysa bayagi reyting alir bebeler izler)))

Ben en son gördüğümde çok gerilerdeydi bu hafta yükselmiş olabilir. 6. ise devam eder tabii. :):)
Total'de düşük gidiyor Ab'de de bir artıyor bir düşüyor değişik ondan önceki hafta düşüktü. :X

Ben olsam tüm yapımlar reklamdayken başlatırdım zaten 25 DK dizi. :F

Bebek İşi devam etmesi gereken dizilerden. Çok güzel bir dizi. İlk bölümünden beri kaçırmadan izliyorum. Pazartesi günü beni neşelendiren tek dizi. Umarım yeni senarist diziyi kötü değil de olumlu etkiler. :)

Atilla Atalay en sevdiğim mizah yazarlarından biridir. Sıdıka gibi bir efsaneyi yarattı. Daha iyi olacağına eminim ama bu saatten sonra seyirci çekebilmeleri zor.