"Bebek İşi" Yarın Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Limon Film'in yapımcılığıyla Show TV'de ekrana gelen ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar'ın üstlendiği 'Bebek İşi' dizisi yarın akşam final bölümüyle ekrana gelecek.

Başladığı günden itibaren reytinglerde bir türlü istenilen başarıyı elde edemeyen Bebek İşi dizisi yarın akşam yayınlanacak olan bölümüyle final yapacak.

Dizinin başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay, Adam Film'in çekeceği yerli The Killing versiyonunda oynamak için hazırlanacak.

dVdUygKzSBPycOpo9aO2H6ii.jpg

Dizi 40. bölümde bitmeyecek miydi, neden erken bitirme kararı aldılar. Ben Show TV'nin süresinden dolayı bu dizinin arkasında duracağını sanıyordum...

Yeni sezonla beraber dizi düşüşe geçti son haftalarda aldığı oranlardan belliydi biteceği

Çok sevindim niyeyse :Z Show`da sadece reytingli yapımlar görmek istiyorum :) doğru çok renkli ve güzel diziydi ama reytingleri sezon başladığından bu yana çok düşmüştü :(

güzel diziydi ama reyting alamadı bende bitmesine sevindim çünkü show tv ye çok faydası yoktu maalesef:(

Final yapması doğru, son haftalarda çok düşmüştü. PT-2'de de idare edilecek gibi değildi. :)

Doğru karar dip yapmıştı reytinglerde ama ben The Killing'in de tutacağını pek sanmıyorum.

Yazın çok izledim güzel diziydi ama yinede kanal adına bitirilmesi doğru bir karar olmuş.

soylemistim size ben dizi ekim sonuna kadar anlasma var kanalla baska anlasma yok

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy