Beşiktaş'ta Ole Gunnar Solskjaer Dönemi Sona Erdi!

Gerekli24

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
13,380
Puanı
710
Beşiktaş'ta teknik direktör Solskjær ile yollar ayrıldı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada Solskjaer ile olan sözleşmenin yönetim kurulu toplantısındaki kararla feshedildiği duyuruldu. Kendisine bugüne kadar ki emekleri için teşekkür edildiği de belirtildi. Beşiktaş bugün Lausanne-Sport'a yenilerek Avrupa'ya veda etmişti. Norveçli teknik direktör geçen sezon ocak ayında takımın başına geçmişti.

1756414238130.jpeg

Yine çok iyi başlayıp, sonrasında gönderilen bir teknik direktör daha.

Beşiktaş'ta istenileni yapamadı, Konferans Ligi'nden bile elendiler. Hazırda boştayken yine Sergen Yalçın gündeme gelecektir Beşiktaş'ta. :A

Yine çok iyi başlayıp, sonrasında gönderilen bir teknik direktör daha.

Beşiktaş'ta istenileni yapamadı, Konferans Ligi'nden bile elendiler. Hazırda boştayken yine Sergen Yalçın gündeme gelecektir Beşiktaş'ta. :A
İşte Sergen geldiği an benim Beşiktaşla alaka biter. Hazırlık maçlarından itibaren medyacı kankaları ile algının kralını yapan. Beşiktaştan ayrıldıktan sonra yaptığı rezil açıklamalar defalarca istememesine rağmen bunu isteyen taraftar da hak ediyor. Son 3 4 yılda hangi hoca değişikliği çözüm oldu anlayış değişmedikten sonra. Lozan maçında kanatlarda emirhan taylan oynadı yokluktan başkan Avrupa'yı önemsemeyen açıklamalar yaptı. Sonra transferler sonrası görelim hocayı dedi. Daha transferler oynamadan kanat gelmeden bütün suçu hocaya yıkıp kov. Yiyene afiyet olsun.

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
Geçen sene Trabzonspor V2 şuan Beşiktaş.
Avrupa Ligi Elenme. Konferans Elenme.
İlk hafta sonunda Abdullah Avcı Kovma.
Şenol Güneş başa getirme ardından devre arası Fatih Tekke.

İlk iki aşama Beşiktaş'ta da oldu. Avrupa Ligi Elenme. Konferans Elenme. Ole Kovulma. Bakalım devamında kimler gelmiş olacak. Beşiktaş bir 10 ay daha bu sarmaldan çıkamaz. (Sergen Yalçın sonrası gelen hoca ile Beşiktaş başarılı olacak.)

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
Geçen sene Trabzonspor V2 şuan Beşiktaş.
Avrupa Ligi Elenme. Konferans Elenme.
İlk hafta sonunda Abdullah Avcı Kovma.
Şenol Güneş başa getirme ardından devre arası Fatih Tekke.

İlk iki aşama Beşiktaş'ta da oldu. Avrupa Ligi Elenme. Konferans Elenme. Ole Kovulma. Bakalım devamında kimler gelmiş olacak. Beşiktaş bir 10 ay daha bu sarmaldan çıkamaz. (Sergen Yalçın sonrası gelen hoca ile Beşiktaş başarılı olacak.)
Hocayı göndermek ve Sergeni getirmek için hazırlık maçından medyadan hazırlıklara başladılar böyle pusucu kültürle gelenden hayır gelmez. Ben ilk defa hazırlık maçlarından beri böyle ısrarla teknik direktör haberleri görüyorum. Beşiktaş teknik direktörü makamına yakışmayan şeyler görüyorum. Benim düşüncem transfer dönemi bitesiye kadar Ole'yi kullandılar. Önce kendini Fener'e yamamaya çalıştı bizi hep reddetti. Şimdi transferler olunca geliyor. Programda dedikleri sonrası hâlâ bunları sindirip kulübe getiriyorlar destekleyeni dolu. Ben de çok doluyum gerçekten uzun zaman sonra cidden saf gibi bir planlama olacak sandık...

• Beğendim
Reactions: TenTen
Lozan gibi bir takima elenmek, rezillik, diyecek baska sözüm yok. Bu sezon da mac izlemeyecegim, bosuna kalp krizi gecirmeye gerek yok.