Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

Hocam bu hakemler varken nasıl olacak her sene böyle 90 puan topluyorlar biz de kendimizi yemede ustayiz zaten
Lig çer çöp dolu, sistemi kurduğun an hakem bile tanımazsın.
Sürdürülebilir başarının önündeki tek engel aptal taraftar topluluğu.
Her şey yolunda giderken taraftar gelir sana bi kağnımobile çakar, aylarca kendine gelemezsin.

Hadi bakalım 25-26 sezonunda Fb-Bjk çekişmesi izleriz umarım
Bu kafa ile devam edersek, işe yaramazları gönderebilirsek ve bunları yaparken başka bitik futbolcuları da çakmalarına izin vermezsek neden olmasın.
Muhtemelen şampiyon olamayız ama en azından deneriz. Sizin başınızda Mourinho, GS'nin başında da hâlâ Okan Buruk olursa aradan sıyrılabiliriz, o ayrı konu.

Reactions: xdragxx
Ahlak namusa önem verenin böyle bir topçusu olmaz mesele bu da değil zaten amaç tamamen algı oluşturmak doğru ya da yanlış olmasına gerek yok. Beşiktaş'ın da aslında sevdiğim yanı bu her ne kadar eskisi kadar olmasa da bu tarz topçu olsa kulüpte kalsa bile bu oyuncuyu istemeyen taraftar grubu olurdu illa. Okan da bugünkü maç sonu açıklaması aslında diğer önemli maçlara yabancı hakem gelmesinin önünü kapatmak için uygun açıklamalar mesela hakem bir kaç faul dışında gayet iyi yönetti

Onu ben de düşünüyordum ama bak adamlar 90 puan topluyor hakemlerle kaldı ki bizim taraftarı zaten ben de biliyorum kolay değil benim de istediğim zaten en azından yarışta olmaktı bu sene de gitti umarım seneye de gitmez her seferinde ileri gidersek feda sezonu sonrası gibi başarılar gelebilir doğru adımlarla.

Bunlar 3-4 ay öncesine kadar Wanda Nara'yı savunuyorlardı bize cidden nefret ediyorum

Ole hocam iyi toparladı. GS ve FB maçlarını atlatabilirsek (ki özellikle GS maçını atlatırsa -GSnin namağlup şampiyonluğunu engelleyeceği için- baş tacı ederiz.
) bu seneyi temiz kapatırız. Bu GS ve FB enayileri üç kuruşluk TSL şampiyonluğu için yine ZTK'dan elenirlerse orada da istediğimizi alırız.
2 kupa + Arroyo + Ricardo + kağnımobilenin poposuna tekme.
Missss gibi missss.

Gsnin namağlup işine cidden takığım biz kazanmazsak diğerlerinin kazanacağını sanmıyorum
Sıkıntı şu bizde ne zaman bir şey iyi gitse çok geçmeden kötü bir şey gidiyor aşırı kırılgan bir yapıdayız ama yönetim işi profesyonellere bırakırsa en azından güzel bir Beşiktaş izleriz hedeflerde yarışlarda oluruz