Beşiktaş-Galatasaray Süper Kupa/ Yorum&Sohbet

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,356
Puanı
535
Beşiktaş ve Galatasaray arasında bu akşam oynanacak olan Süper Kupa mücadelesiyle ilgili yorum,sohbetleri buradan yapabilir ve haberleri aktarabiliriz.

• Maç 20:45'te Atv'den naklen olarak yayınlanacak.

• Maçın hakemliğini Mete Kalkavan yapıyor.

• Maç Konya'da "Torku Arena" Stadyumunda oynanacak.

ORANLAR:

Beşiktaş'ın kazanma oranına 1.80
Galatasaray'ın kazanma oranına 3.00
Beraberliğe ise 3.20 oran verilmiş.

Son düzenleme:
Türkiye'de kupa denince hemen onu adı gelir Cimbom Cimbom [emoji2] böyle bir reklam vardı zamanında [emoji2]

Galatasarayayımıza başarılar gönlümüz her zaman onunla.

Beşiktaş erken gol bulamazsa maçı Galatasaray alır.Yani Beşiktaş'ın gol bulamadığı her dakika Galatasaray'a yarar.

Beşiktaş bir adım önde görünüyor ama işin ucunda kupa olunca Galatasaray bir başka oynar. Nitekim Türkiye Kupası finalinde de gördük ölümüz yetti kupayı almaya. Bu maçta da şansımız hiç de az değil bana göre.

Galatasaraylı arkadaşları pek umutlu gördüm. Beşiktaş'ın eksikleri var maç çekişmeli geçebilir ama ben yine de Beşiktaş'ım alır diyorum.

Hakeden kazansın öncelikle.Kavgasız,düzgün bir maç olsun.Kaybeden takım adam gibi seramoniyi beklesin.Kaybeden kazananı,kazanan kaybedeni tebrik etsin.Para için değil şerefiniz için oynayın.Metin Kurt'un dediği gibi:

"Futbol borsada değil arsada güzel."

Bu arada ilk 11'ler açıklandı:

• Galatasaray XI (Beşiktaş): Muslera, Linnes, Hakan, Chedjou, Carole, Tolga, Selçuk, Sinan, Sneijder, Bruma, Podolski.
  • Beşiktaş XI (Galatasaray): Tolga,Tosic,Marcelo,Beck,Olcay,Atiba,Oğuzhan,Tolgay,Necip,Frei,Cenk

Çok iyi başladık maça da Carole şöyle salakça pas hataları yapmasa çok güzel olacak. 2 oldu bu.

galatasaray kimseyi yenemiyor çok güçsüzler beşiktaşımız çok rahat yener türkiyenin en iyi takımı çünkü ve şampiyon beşikt(aşk) :love1: