Beşiktaş - Galatasaray (Dev Derbi) Lig Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu (2017)

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
5a22614bd3806c2af06b53c0.jpg

11'LER
Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Cenk
Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Denayer, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Rodrigues, Belhanda, Gomis

Beşiktaş'ın stadında oynanan dev derbiyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz...​

Neden Tudor denen herifin bir an önce defolup gitmesini istediğimizi bir kez daha gösterdi ilk yarı. Yılmaz Vural gelsin gerekirse ama yeter ki bu korkak herif defolsun gitsin. Takımı da kendine benzetti iyice, bu ne korkak oyundur.

10 numara Belhandamız yine harikalar yaratıyor! Sene sonra kargolanması gerekilen iki numaralı isim bu. Takımda yeri yok.

Tolgay çok zayıf, bu nedir böyle antrenmana çıkmadan mı maça girmiş? Bir de Oğuzhan hakemi kandırmaktan sarı kart görmeliydi sözde penaltı pozisyonunda.

Tudor bey sağolsun resmen ezildik şimdiye kadar. Eğer yenileceksek 3-4 yiyelim, 1-0 filan Dursun için bahane olabilir ama 3-4 yersek yallah Hırvatistan köyüne kimse kurtaramaz onu kovulmaktan.

Umarım puan alırız fakat çok zor gözüküyor. Bu korkak futbolla olmaz. Tudor kokuyor takım buram buram.

Maçı izlemeyi bıraktım. Hiç abartmıyorum adamlar resmen psikolojik olarak tecavüz ediyor bize, @Yiğitt i öldür hakkını yeme ben böyle ezildiğimiz bir maç hatırlamıyorum. :D Bunun tek sorumlusu Tudor. Tudor sen var ya sen... Eğer hafta itibariyle bu adamı yollamazsa bu yönetim, onlar da en adi... Helal olsun vallahi ne diyelim, güzelim kadroyu güzelim takımı psikoloji olarak bitirdiler.

Beşiktaş tebrik ediyorum, bükemediğin eli öpeceksin.

Maçı izlemeyi bıraktım. Hiç abartmıyorum adamlar resmen psikolojik olarak tecavüz ediyor bize, @Yiğitt i öldür hakkını yeme ben böyle ezildiğimiz bir maç hatırlamıyorum. :D Bunun tek sorumlusu Tudor. Tudor sen var ya sen... Eğer hafta itibariyle bu adamı yollamazsa bu yönetim, onlar da en adi... Helal olsun vallahi ne diyelim, güzelim kadroyu güzelim takımı psikoloji olarak bitirdiler.

Beni niye öldürüyorsun bir maç için? 😱 :T:

Beni niye öldürüyorsun bir maç için? 😱 :T:

Maç mıydı bu ben +18 yayın sanmıştım :bilmem::A

Valla artık sinirlenmeyi filan bıraktım. Trabzon maçından sonra Tudor benim için bitmişti ve her aldığımız yenilgiyi galibiyetten daha normal karşılar oldum. Küçük maçların büyük takımı yaptı bizi bu küçük maçların büyük hocası.

Golden sonra toparlandı Galatasaray. :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961