Gidin hamburger alınMaçı izlemedim ama ilk yarı istatistiklerde Fenerbahçe çok iyiydi. İkinci yarı 10 kişi kalınca kötü oynamış takım.
Neyse ki çok şükür yedinci oluşumuz garanti oldu.@bazinga
Bugün kalbim Beşiktaşlaydı. Minik yiğenim BJK'li ve onunla destekledik
Kaleye Korkuluk koysak daha faydalı olurdu.Çok kötü oynarken golü buldu Beşiktaş. Altay batırdı yine.
Halil umut meler yine Fenerbahçe’ye deplasman günahÇok kötü oynarken golü buldu Beşiktaş. Altay batırdı yine.
Kırmızı doğruydu. Onun dışında bir kaç karar her iki tarafa da vermedi.Halil umut meler yine Fenerbahçe’ye deplasman günah
Vida topu kaptırmasa hareket ederdi @Gerekli24Kırmızı doğruydu. Onun dışında bir kaç karar her iki tarafa da vermedi.
Ne kastettim anlamadım ama net kırmızı o pozisyon şimdi Beşiktaşlı'yım diye demiyorum.Vida topu kaptırmasa hareket ederdi @Gerekli24
Neden her deplasman maçında kırmızı kart görüyoruz tek deplasmanda galibiyeti var GaziantepNe kastettim anlamadım ama net kırmızı o pozisyon şimdi Beşiktaşlı'yım diye demiyorum.
Onu ben bilemem. Şansa denk geliyor. Senin deplasmanlarla her zaman bir problemin oluyor.Neden her deplasman maçında kırmızı kart görüyoruz tek deplasmanda galibiyeti var Gaziantep
Halil umut meler Ali koçu bitirdi
Başakşehir olmasa şu an öneleme oynardıOnu ben bilemem. Şansa denk geliyor. Senin deplasmanlarla her zaman bir problemin oluyor.
bu türkiye bu gidişle avrupada dahada düşer @Tolstoyevski''Sizi birkaç saatliğine de olsa Avrupa'da ağırlamaktan onur duyduk.''
https://twitter.com/x/status/1284957359710842885
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?