Beşiktaş - Fenerbahçe Maçı Nasıl Sonuçlanır ?

Derbide Gülen Kim Olur ?

• Beşiktaş kazanır.

Oy: 4 23.5%
  • Fenerbahçe kazanır.

Oy: 9 52.9%
  • Berabere biter.

Oy: 4 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    17
Fenerbahçe'li olduğum için, oynamaya göre söylüyorum. Yani FB'li taraflı yorum demeyin.

Ben 2-0 Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.

Bence gollü beraberlik olacak 1-1 yada 2-2.

Öncelikle cok zor bir mac olacagini düsünüyorum ilk yari iki takimda dengeli ve korkak oynarlar. Ilk yari 0-0 biter. Ikinci yarida ise Besiktas´in daha saglam ve etkili olacagini düsünüyorum. Skor tahminim BJK 1-0 FB

Ben takımımın arkasındayım, Beşiktaş diyorum.

Bence kazanacağız 2-0. Takımdaki birçok oyuncunun kendini taraftara kanıtlaması için iyi bir fırsat, değerlendireceklerini umuyorum.

ayy buda sorumu tabikide beşikt(aşk)

fenerbahçeyi hiç sevmiyorum kimseyide yenemiyorlar zaten beşiktaşım kazanıcaktır

aa ne skor söylesem 3-0 yeneriz bence fener güçsüz çünkü galatasarayla birlikte çok gücsüz o takımlar kimseyi yenemiyorlar beşiktaşım 3-0 kazanır

Bence gollü beraberlik olacak 1-1 yada 2-2.
Diego'nun sakatlığı düzeldi, maça ilk 11'de başlar sanırsam. Çünkü Diego çok eleştirilmesine rağmen onsuz maçlar da Fenerbehçe kısır bir takım görüntüsü çizdi. Bu da diğer orta saha oyuncularının defansif yönlerinin ağır basmasından kaynaklanıyor. Eğer Diego oynarsa Markovic büyük ihtimalle kesik yiyecek. Geçen hafta da çok iyi oynadı nasıl olacak?

Diego'nun oynayacağını düşünmüyorum. Diego oynarsa Nani-Diego-Markovic-RvP çıkmalıyız ama hoca Fernandao'dan vazgeçmez ne buluyor şu adamda anlamış değilim.

bence beşiktaş alacak bu maçı
fenerin bu sene derbilerde hüsran yaşayacağını düşünüyorum

Diego'nun oynayacağını düşünmüyorum. Diego oynarsa Nani-Diego-Markovic-RvP çıkmalıyız ama hoca Fernandao'dan vazgeçmez ne buluyor şu adamda anlamış değilim.
Diego tamamıyla hazır olursa oynar bence. Ama kaç haftadır sakat fizik kondisyonu da haliyle geriye gitmiştir. Nani-Diego-Markovic-RvP bu saydığın 4 oyuncu geriye faza yardıma gelemiyor büyük risk taşır bence. Şenol Güneş'in de Blic gibi korkak futbol oynatacağını sanmıyorum.

Şunu söylemeden geçmeyeyim, futbolla hiç aran yok sanırım. Yorumu okurken kahkaha atacaktım, zor tuttum kendimi. Fenerbahçe'ye "güçsüz" demek, açıkcası "futboldan anlamıyorum, futbolu takip etmiyorum" demek gibi bir şey.

Nani-Diego geliyor aslında bu sene özellikle Nani. Ben bu düşünceye katılmıyorum. Doğru bi taktik ve dizilişle ilerdeki oyuncuların geriye yardıma gelmesine pek gerek yok bence. Nani-Diego gelse yeterli RvP-Markovic pek yardım etmeseler de olur.

Beşiktaş 4-5-1 oynadığı için orta saha da bariz üstünlük sağlar. Ben de Pereira'nın bir çılgınlık yapıp böyle oynamasını istiyorum. Oğuzhan'a boş alanlar kalırsa maçı kazanma ihtimalimiz o zaman doğar.

Her şey rayına tam oturmasa da, kazanacağımızı düşünüyorum. Nani gibi hırs küpü var, en büyük kozumuz aslında, sonra Markovic diye son sürat koşan bir oyuncumuz var ve de sağlamından Van Persie gibi sağlam bir forvetimiz var. Bu üçü bile kendini gösterse kazanırız. Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı 2-0 yeneceğini düşünüyorum. Daha da farklı skorlar çıkabilir maçta, bekleyip göreceğiz.

çokta anladığımı söyleyemem doğrusu

ama ne zaman görsem fenerle galatasaray yenemiyor

futboldan anlamama çok gerekte yok bence beşiktaşımız kazanır çünkü

Diego bildiğimiz Diego değil defansa baya baya yardıma geliyor Nani de öyle sıkıntı yaşamayız. Topal zaten stoper gibi adam yanında da Meireles gününde olursa sıkıntı yok.