Adam 3 günde ne taktiği verecek ki, takım bir an da değişsin.Gol: Joao Mario
Beşiktaş 4-1 Athletic Bilbao.
k-OLE-j Havası.
Takımdan hocaya hoşgeldin hediyesi.Adam 3 günde ne taktiği verecek ki, takım bir an da değişsin.![]()
Adam yargı dağıttı. Bjk bu dakikadan sonra zor yenilir. Bundan sonra Beşiktaş, şampiyonlar ligi adayıdır. Bazıları gibi kaçmadı. Kendisine güveniyor. Manchester United dönemi teknik adamlık görevini Mourinho sonrası çok beğenmiştim.Adam 3 günde ne taktiği verecek ki, takım bir an da değişsin.![]()
Rekabet açısından başarılı olmasını isterim ama söz konusu Beşiktaş olunca belli olmaz o durum.Adam yargı dağıttı. Bjk bu dakikadan sonra zor yenilir. Bundan sonra Beşiktaş, şampiyonlar ligi adayıdır. Bazıları gibi kaçmadı. Kendisine güveniyor. Manchester United dönemi teknik adamlık görevini Mourinho sonrası çok beğenmiştim.
@Yakamoz-Asi ye de söylemiştim. Bu adam net başarılı olacak.
GVB, Çin'de 1 puan ortalaması tutturmuş adam. Ole'ye küfürdür bu. 😅😂 Ole her türlü döver GVB'yi göreceksin.Rekabet açısından başarılı olmasını isterim ama söz konusu Beşiktaş olunca belli olmaz o durum.
Van Bronckhorst da 0-5'lik Galatasaray galibiyeti ile başladı ama 3 ay sonra gönderildi.![]()
Ole boş bir adam değil tabii ama Beşiktaş'ta sorun genel olarak teknik adamlar da olmuyor. Başka sorunları var, yönetimsel olarak ama belki yeni yönetim bu durumu aşar.GVB, Çin'de 1 puan ortalaması tutturmuş adam. Ole'ye küfürdür bu. 😅😂 Ole her türlü döver GVB'yi göreceksin.![]()
Evet , çok şaşırtıcı öyle değil mi ?Bu saate kadar çalıṣtım bu nasıl bir skor böyle 😱 bunu Kartal mı yaptı? 😱
Evet , çok şaşırtıcı öyle değil mi ?
İyi günler geride kaldı, daha iyi günler pek yakındaGözlerim yaṣardı bu günleri görecekmiydik?![]()
Konuları ben açmayınca BeşiktaşBu saate kadar çalıṣtım bu nasıl bir skor böyle 😱 bunu Kartal mı yaptı? 😱
Sağlıklı bir takım değil zaten bu karakartal madde bağımlısı.Beşiktaş'a helal olsun. Athletic Bilbao'yu Fener veya Galatasaray yenebilir mi bilmiyorum. Yeni hoca etkisini gösterdi diyebiliriz![]()
Aynen aynen değişik bu Kartal, gidip en zayıflara yenilirler en güçlüleri yenerlerSağlıklı bir takım değil zaten bu karakartal madde bağımlısı.![]()
Beşiktaş'a helal olsun. Athletic Bilbao'yu Fener veya Galatasaray yenebilir mi bilmiyorum. Yeni hoca etkisini gösterdi diyebiliriz
------
Konuları ben açmayınca Beşiktaş![]()
Sağlıklı bir takım değil zaten bu karakartal madde bağımlısı.![]()
Aynen aynen değişik bu Kartal, gidip en zayıflara yenilirler en güçlüleri yenerler![]()
Bize zayıf dedi 😱Sen açma zaten bir zahmet açma. Allah rızası için.
Darısı Fenere
Kesinlikle bknz. GS![]()
Bize zayıf dedi 😱
Konulara el atmanın zamanı gelmiş...
Aynen aynen değişik bu Kartal, gidip en zayıflara yenilirler en güçlüleri yenerler![]()
Sana düztaban mı dedi ? @BullySen açma zaten bir zahmet açma. Allah rızası için.
Darısı Fenere
Kesinlikle bknz. GS![]()