Beşiktaş 3 - 0 Sivasspor | STSL 20-21 Sezonu - 15. Hafta Maç

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,094
Puanı
1,060
5fe85a5a66a97c33c727e293.jpg

Beşiktaş ile Sivasspor karşılaşması bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Maç, beIN SPORTS HD1'de yayınlanacak.

Maç ile alakalı yorumları bu başlık altında yapabilirsiniz.

• Harika
Reactions: Gerekli24
Çok güzel büyük ihtimalle maçın tamamını izleyemeyeceğim ama en azından yorumlayacağım bir konu var. Teşekkürler @Dosi yeni gördüm. Olmasa ben açacaktım

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Necip, Atiba, Mensah, Ghezzal, Nkoudou, Güven
SİVASSPOR: Samassa, Marcelo, Appindangoye, Caner, Uğur, Robin, Fajr, Hakan Arslan, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Larin yerine Güven tercih etmesi ilginç olmuş. Yine Welington Vida döndük. Welington yerine Montero daha iyi olurdu. Atiba dinlenmesi lazım hâlâ oynuyor. Josef yoksa Dorukhan koyulabilirdi.

• Harika
Reactions: Dosi
Güven gol atmış. Bu bile yeter onun için. İlk yarının sonuna doğru açtım maçı. Gol atamazsak mutlaka atar Sivasspor. Gol öncesi çizgi tartışması var hatta biri hakeme telefonla bir şey gösterip kırmızı yedi. Ancak tam bakamadım.

Güven gol atmış. Bu bile yeter onun için. İlk yarının sonuna doğru açtım maçı. Gol atamazsak mutlaka atar Sivasspor. Gol öncesi çizgi tartışması var hatta biri hakeme telefonla bir şey gösterip kırmızı yedi. Ancak tam bakamadım.
bana biraz taç gibi geldi @Gerekli24 galatasaray yenilse sayılmazdı @Gerekli24 sivasın 2 gol kaçırması boş kaleye

Daha iyi oynamalı, daha bitirici olmalıyız.
Sivas sıkıntılı takımdı yenmemiz iyi oldu. Eksikler var bir de yorgun Atiba Ankaragücü maçı da çok iyi değildi. Haftaya takım biraz daha kendine çeki düzen verir. Umarım kazandık diye rehavete düşmezler.
------

Şimdi baktım çıktı gözüküyor top ama iz düşümü az bir şey bile çizgide kalsa da yeterlidir. Varı da beklemiş hakem.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: DarkLegenD