S.G.A.T.
Emekli
Hocasız değil, Serdar Topraktepe vardı takımın başında.Baskansız, hocasız, stopersiz takıma yenildiler.
Hocasız değil, Serdar Topraktepe vardı takımın başında.Baskansız, hocasız, stopersiz takıma yenildiler.
Emirhan paşası kurtardı neden bizim maçtan önce teknik direktör değiştiriyorsunuz @Yakamoz-Asi
Mourinho işte bu kadar çöp bir hoca. İsmail Kartal olsaydı tarihi skor çıkardı. Aziz Yıldırım sağolsun emekleri büyük 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Baskansız, hocasız, stopersiz takıma yenildiler.
Bütün cümlelerine harfi harfine katılıyorum Roma dönemi hariç. Ben üstüne 5 sene daha katıyorum ve United döneminden itibaren diyorum.Size bir soru. Yıllık 20 milyon € para alıp bitik durumda olan ve stajyer bir hoca ile maça çıkıp rezil olan Portekizli kimdir?
BJK'nin şu defans hattına gol atamamak büyük skandal. İrfan gibi bir oyuncuyu 83'te maça sokuyor. Eyy gidi Mourinho eyy. Roma döneminden beri büyük maçlarda zortluyor. Biz bile az daha indirecektik. Zaten devri kapandığı için bizim lige düştü. Dua etsin ligde Anadolu takımları kötü durumda yoksa çoğu deplasmandan eli boş dönerdi.
Djiku bu maç üç kere atılmalıydı. Maçtan sonra utanmadan yapı falan denilecek mi acaba?
BJK hiç sağa sola vurmasın kendini. Seçime kadar Serdar Topraktepe ile devam etsin. Hocada belli ki bir kumaş var. İki ileri bir geri idare eder yeni yönetime devreder.
birde irlandalı teknik direktör deniyelim portekizli tutmuyor derbilerdeMaaşlar ödenince oynamaya başladılar
Bence shamrock rovers yöntemi ile gidelimX te gördüğüm şey. Fener yenince Trabzonlular sinirleniyor. Fener yeniliyor en çok Trabzonlular seviniyor. GS bjk onların yaninda çok geri kalıyor
@mesmeso yine mantıklı açıklamalar yapıyor bu yüzden tebrik ediyorum. Emoji kırmızı olmasının sebebi kişisel değil kimse yanlış anlamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?